1. toukokuuta 2011

Kyllä aina yksi koira kakkosissa olla pitää...

Tämän viikon maanantaina Darcy "menetti" kilpailuoikeuden kakkosissa nousemalla kolmosiin. Koska kakkosissa on kuitenkin kiva kisata, päätettiin Bingleyn kanssa, että noustaanpa sinne niin on huushollissa taas yksi kakkosluokkalainen. :))

Bingley on kyllä ihan mahtava kisakaveri. <3 Ollaan oltu kerran aikaisemmin TSAUn hallissa epiksissä joskus viime syksynä, kun siellä oli mölleissä hyppyrata, mutta muuten oli uusi halli Beelle. Siitä huolimatta ei taaskaan mitään tietoakaan jännittämisestä. Bingley tuumaa, että pääasia että radalta löytyy esteet, muusta hän ei niin piittaa. :) Darcykin pääsi henkiseksi tueksi ja leikitin siträkin hallissa, eikä sekään onneksi ollut moksiskaan...lähinnä ehkä pettynyt siitä, kun ei itse tänään päässyt radalle. ;)

Ensimmäisellä radalla ei kai juuri ollut muuta huomautettavaa paitsi ne kontaktit. :( Treeneissä ei taas oo ollut mitään ongelmaa niiden kanssa, mutta kisoissa näköjään ei vaan maltti kestä (meillä kummallakaan??). Äh. No, näillä mentiin taas. Loppusuoralla myös vähän kiemurtelua, mutta päästiin silti maaliin saakka. Muuten olen tosi tyytyväinen rataan, Bingley hakee esteitä aika kivasti. Radalta siis nollavoitto, sert ja siirto kakkosiin. :))


Olin ilmoittanut Been kahdelle startille ja koska noustiin jo ensimmäisellä, päästiin korkkaamaan kakkoset heti samana päivänä. Seuraava rata oli hyppis, olin ihan tyytyväinen siihen, että saatiin vaan mennä eikä tarvinnut stressata kontakteja. ;) Rata oli aika helppo. Meidän kompastuskiveksi muodostui kuitenkin takaaleikkaus ja rima, joka siinä hötäkässä lensi. :( On nuo rimat kyllä aika ärsyttäviä virheitä... Päätin kokeilla tosiaan takaaleikkausta siihen kohtaan, vaikka valssaus olisi ehkä ollut varmempi... No, eipä voi mitään, tietää taas mitä treenataan. ;) Tuomari antoi tästä ainoastaan vitosen (rima), vaikka periaatteessahan siitä olisi pitänyt tulla hyl, kun palasi siivekkeiden välistä vielä takaisin. No, tuomari ei tätä ilmeisesti huomannut ja näin ollen sijoitus oli 2... Muuten mun pikkumusta oli taas vauhdikas ja ihana. Tästä on taas hyvä jatkaa. :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti