29. maaliskuuta 2015

Turku KV


Eilinen päivä sujui rattoisasti Turun näyttelyssä. Viime aikoina olen käynyt näytelmissä useammin turistina, mutta nyt piiiitkän tauon jälkeen Bingley ja Lizzy pääsivät kehään. Kasvateista mukana olivat junnut Luka ja Mindy. Luka-poika oli sen verran vallattomalla päällä, että päädyimme Emman kanssa siihen, että mä esitän Lukan. Nätisti poika esiintyikin lopulta siihen nähden, ettei oltu treenattu yhtään yhdessä. :) Mikäs siinä päivää viettäessä; hienot ja hienosti käyttäytyvät koirat sekä ihan paras seura! Kiitos tyypit! :)


Bingley
Nice sized dog, just a bit more masculine in the head. Overall lines & balance good, upperarm could be laid better. Good body & hindquarters, needs longer tail. Front action not correct. Hind action is correct.
AVO EH4

 
Kuva: Sirpa Saari


Kuva: Sari Sainio

Kuva: Sari Sainio


Lizzy
Of the smaller type. Lovely feminine head. Well-balanced, good body, good hindquarters. Excellent little bitch. A gay tail.  
AVO ERI4

Kuva: Sari Sainio

Kuva: Sirpa Saari

Kuva: Sirpa Saari


Luka (C. Edge of Something)
Masculine head, rather a deep stop. Neck could be a bit longer. Shoulders are good but upperarm out of the elbows. Topline and body ok. Good headquarters and tailset. Needs to move with more drive.
JUN EH 

Kuva: Sirpa Saari

Kuva: Sari Sainio
 
 

Mindy (C. Fascinating Rhythm)
Nice sweet expression, good reach of neck, nice sized bitch, topline fine, good hindquarter, at the moment she's not putting the movement together. Needs time. Promising.
JUN EH 


Kuva: Sirpa Saari

Kuva: Sirpa Saari


*****

Kuva: Sirpa Saari

Väsyttävää hommaa tämä misseily. Kuva: Sirpa Saari

Bingley on eri mieltä - se bongailee tyttöjä. Kuva: Sirpa Saari
 

2 kommenttia:

  1. Treenaatteko vielä ATD:n kanssa? Pakko kysyä kun sivuilta ei löytynyt tietoa - minkä hintainen on jäsenmaksu ja kuinka paljon koulutukset n. keskimääräisesti maksavat?

    VastaaPoista
  2. Tarkoititko ATT:ta (Agility-Team Turku) vai ATD:ta (Agitokodogs)? Koko agilityurani olen ollut ATT:n jäsen, ATD on tuttu vain kisapaikkana. :) Ja itse asiassa kummankaan treenihinnoista en tiedä, koska koulutan ja saan tiettyjä etuja sen myötä. Suosittelen tutkimaan seurojen sivuja, sieltä löytynee myös yhteystietoja, joihin voi laittaa kyselyä treenimahdollisuuksista ja hinnoista.

    VastaaPoista