25. maaliskuuta 2015

Lizzylle synttärionnea ja sen pennuille terveysonnea!Onnea 3-vuotiaalle pikku-Lizzylle!Bingley kävi edellisviikonloppuna kisaamassa ATT:lla. Yhteinen rytmi oli hukassa, en osannut ohjata linjoja ja rimat räiskyivät. Mutta ei se mitään, meillä oli silti hauskaa ja se on tärkeintä! Viime viikonloppuna Niina-Liina Linna oli kouluttamassa ATT:n valmennusryhmää, treeneissä alkaa yhteinen tekeminen jo hahmottua. :)


Pennuista yhtä lukuunottamatta kaikki ovat nyt käyneet luustokuvissa ja tulokset ovat kerrassaan hienoa katsottavaa! Jälleen iso kiitos kasvattien omistajille! Viime postauksen jälkeen viralliset lausunnot ovat saaneet...

Renly (C. When I Get Famous): selkä LTV0

Velmu (C. If I Ruled the World): lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä LTV0, polvet 0/0

Luka (C. Edge of Something): lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä LTV0, polvet 0/0, silmät täysin terveet


Hienojen terveystulosten lisäksi tuli hienoja uutisia Lahden näyttelystä, jossa Mindy (C. Fascinating Rhythm) sai tiukalta tuomarilta ERIn. Isossa junnunarttujen luokassa ei tällä kertaa sijoitusta, mutta hienosti on pienen neidin näyttelyura lähtenyt käyntiin. Onnea Maria ja Mindy! :) 

"13 kuukautta, hyvät mittasuhteet. Feminiininen pää. Jokseenkin suuret silmät. Hieno kaula. Harmonisesti kulmautunut. Vielä tosi kapea ja syvyyttä puuttuu. Sopiva luusto. Lupaava turkki. Hienot sivuliikkeet. Mukava luonne. Hyvin esitetty."
JUN ERI (tuomari: Johan Andersson, Ruotsi) 

Ensi viikonloppuna on vuorossa lisää misseilyä, kun Lizzy ja Bingley pääsevät osallistumaan Turun näyttelyyn. Kasvateista junnukehässä nähdään Luka ja Mindy. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti