8. maaliskuuta 2015

Vihdoin!


Tänään oli vihdoin se päivä, kun Bingley pääsi taas kisaamaan! Valehtelisin jos sanoisin, ettei 10 kuukauden kisatauko näkyisi missään. Rytmi oli vähän hukassa, mutta kolmannelta radalta taisteltiin nolla. Koiraparka joutui jatkuvasti kyselemään myöhässä olevalta ohjaajalta ohjeita ja ehti pyörähdelläkin esteiden välissä. Myös Darcy teki samaiselta radalta nollan, vähän sujuvamman sellaisen. ;) Pienestä säätämistä huolimatta fiilis oli katossa! Jossain välissä iski liikutus (sellainen hyvänsorttinen) ajatuksesta, etten ikinä saa toista Bingleyä. Se on niin mahottoman huippu ja rakas. Vaikka kaikki tietysti ovat rakkaita ja tärkeitä, niin jotkut vain menevät sen hitusen verran syvemmälle sydämeen. Lizzyn pennuista kolme ovat jo käyneet luustokuvauksissa. Iso kiitos aktiivisille kasvattien omistajille! 

Fay (C. Pure Imagination): lonkat B/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0, selkä LTV0, VA0, sydän terve, silmät ok yhtä ylimääräistä ripseä lukuunottamatta. Kaikin puolin terve tyttö siis! :)

Renly (C. When I Get Famous): lonkat B/A, kyynärät 0/0. Selän lausuntoa odotellaan vielä, ja polvet sekä silmät tutkitaan vähän myöhemmin.

Myös Velmu (C. If I Ruled The World) kävi kuvissa, mutta niistäkään ei vielä ole saatu lausuntoa. Hyvältä kuitenkin näytti. :)

Velmu olikin hoidossa tänä viikonloppuna, ja sain kokeilla miltä tuntuisi omistaa iso koira. ;) Ihanaa pikku-Faytakin pääsin näkemään pitkästä aikaa eilen, kun Pia oli kisaamassa Tsaulla vanhemman koiransa kanssa. Yhä vaan jaksaa hymyilyttää tuo kokoero. :)


Kuva: Pia Helander2 kommenttia:

  1. Ihan mahtava kuva! :D Minkä kokonen Velmu on?

    -Annu

    VastaaPoista
  2. Haha, eikös. :D Velmu taitaa olla noin 50 cm. Harmillisesti unohdin mitata sen kyläilyn aikana.

    VastaaPoista