6. huhtikuuta 2015

Pääsiäistä


Kevät on monessa mielessä ihanaa aikaa. Säät lämpenevät, valo lisääntyy ja luonto herää. Lisäksi tulee ihania pitkiä viikonloppuja rikkomaan arkista aherrusta töissä. Pääsiäinen on pian takana, mutta onneksi kohta on vappu ja helatorstai...sitten tuleekin jo kesä. :) 

Lauantaina kisasimme Tsaulla Bingleyn kanssa kaksi starttia. Bingley hoidettiin fyssarilla edellisviikolla ja lihakset olivatkin aika kireät, vaikka muuten mitään ihmeellistä ei onneksi ollut. Hoidon jälkeen Bingley sai pitää reilun viikon taukoa agilitysta. Nyt kisoissa huomasi selvästi, että se liikkui paljon paremmin kuin aiemmissa kisoissa eivätkä rimatkaan lennelleet. Muutenkin fiilis alkoi olla kohdallaan ja hyllyistä huolimatta radat olivat pääosin hyviä ja sujuvia. Jäi siis tosi hyvä mieli kisoista! :) Kisojen jälkeen käytiin tekemässä Lizzyn kanssa vielä lyhyt keppitreeni omalla hallilla ja siitä lähdimme ajelemaan kohti Vaasaa loppupääsiäisen viettoon. 

Alla vielä kuvia pitkänperjantain lenkiltä, 
jonka teimme 14 sheltin voimin Nousiaisten upeisssa maastoissa. 

Kiitos Sirpa Saari jälleen ihanista kuvista!


Aina kun olemme isommalla porukalla lenkillä, Bingley valitsee itselleen sydämensä mielitietyn, jonka perässä se kulkee koko lenkin ajan liehitellen. Tällä kertaa uhriksi valikoitui Leya. ;)

Värisuoran muodostavat Maya, Onni ja Lizzy.

Onnellinen raparoope.1 kommentti:

  1. Merkur 38c Review - Xn--O80B910a26eepc81il5g.online
    Merkur 38C Review. The Merkur Heavy 메리트카지노 Duty 38C 메리트 카지노 쿠폰 is a stylish chrome finished 3.5in (4.75" long) long handled version of the original 34c and 바카라 offers

    VastaaPoista