28. toukokuuta 2011

Tautista menoa

Tänään lähdettiin kisaamaan Bingleyn kanssa Raumalle parin startin verran. Mulla oli aamulla vähän outo olo, vatsa möyri ja oli muutenkin heikko olo. Se oli kuitenkin niin vähäistä, että ei käynyt edes mielessä jäädä kotiin. Kisapaikalla olo kuitenkin meni koko ajan pahemmaksi... Ekan radan jälkeen tuli lihassärkyä ja alkoi huippaamaan kun vaan seisoinkin. Seurakaveri sanoi, että hänellä oli aikaisemmin viikolla ihan samanlainen tauti... Ja kun kotona mittasin lämmön, niin kuumettahan mulla oli. :( Höh, harmittaa tosi paljon, jos en pääse huomenna kisaamaan Darcyn kanssa. Mutta toisaalta jos olo on näin huono, niin eipä siinä ole paljon vaihtoehtoja kuin jäädä kotiin parantelemaan itseään... No, on terveyspuolelta jotain positiivistakin kerrottavaa. Viimeksi valittelin takareittäni. Nyt oon tehnyt pitkiä lenkkejä ja jalka on ollut ok. Keskiviikon treeneissä kipeytyi vielä vähäsen, mutta torstaina ei enää pahasti. Ja nyt tänään kisoissa ei tuntunut enää juuri yhtään. :) Että ehkä se oli vaan joku pieni venähdys.

Mutta sitten varsinaisiin ratoihin. Mietin pitkään ensimmäisen radan kepeille menoa. Sama alku oli ykkösillä, ja monet tekivät siihen valssin tai kutsuivat tokan esteen takaa ja ohjasivat kepeille...sillä seurauksella, että suuri osa koirista aloitti kepit väärästä välistä. Me ollaan tehty treeneissä viime aikoina jonkin verran kepeille leikkauksia ja ne on onnistuneet Bingleyn kanssa tosi hyvin (Darcy itse asiassa ei oo läheskään yhtä varma pujottelija kuin Bingley). Päätin että jos me osataan treeneissä jotain, niin pakkohan mun on uskaltaa ottaa niitä käyttöön kisoissakin. Mikä järki muuten olisi mitään treenata? Joten päädyin siis kokeilemaan alkua leikkaamalla ja suunnitelma onnistuikin tosi hienosti! Hyvä Bingley! :) Se olikin sitten varmasti paras kohta radalla. ;)) Kaksi kieltoa tuli, kun mä olin jäljessä ja Bingley jäi pyörimään ja kyselemään ohjeita multa. Aika outoa kyllä, ei se nyt aikaisemmin ihan noin huonosti oo hypyille irronnut. Se irtoaa ylipäänsä paljon paremmin kontakteille ja putkiin, toisin kuin hypyille, joille mun pitää usein saattaa se loppuun asti. Jälleen kerran voin todeta, että Binkku toimii ihan eri tavalla kuin Darcy. ;)) Pitääpä ottaa Bingleylle treeneihin ihan vaan hypyille irtoamista... Radalla lensi lisäksi yksi rima, joten lopulta tulos 15 ja sillä sijoitus 3.


Toiselle radalle mentäessä pelkäsin, että pyörryn tai oksennan radalle. Olo oli ihan kamala, mutta "pakkohan" se viimeinenkin rata oli juosta, kun paikan päällä kerran oltiin. Sisulla siis juostiin, vaikka kyllähän huono olo omaa vauhtia verotti. Onneksi Bingley oli kuitenkin ihana ja kuulolla. <3  Hienot takaaleikkaukset aalle ja keinulle. Oma töppäys tuli keinun jälkeen, kun mulla oli suunnitelmissa valssata, mutta en ehtinytkään ja siinä sitten otettiin muutama tanssiaskel Bingleyn kanssa. Ei kuitenkaan tullut kieltoa, kun oltiin esteiden välissä. Kepeille meno mietitytti tälläkin radalla. Mietin että jos valssaan muurilla, on suurempi todennäköisyys, että Bingley pudottaa muurin palikat tai sitten peitän itse linjan kepeille. Niinpä päätin tässäkin koittaa leikkausta, vaikka leikkauskulma olikin tiukempi kuin ensimmäisellä radalla. Bingley kuitenkin hoiti homman kotiin epäröimättäkään! <3  Loppuun vielä muutamat ylimääräiset pyörähdykset, ja oltiin maalissa puhtaalla radalla. 0-voiton myötä saatiin myös meidän toinen luva kakkosista. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti