27. maaliskuuta 2011

Eka kerta...

...Bingleyn kanssa virallisissa kisoissa on nyt onnellisesti ohi! Ja fiilis aivan mahtava! Tahtoo lisää, pian! :D

Nollia ei vielä tällä kerralla herunut, mutta paljon hyviä pätkiä sen sijaan kylläkin. Huomasin lisäksi, että jännitin paljon vähemmmän Bingleyn kanssa kuin Darcyn. Ehkä osasyy siihen on, että kokemus karttuu ja jännitys vähenee sen myötä, mutta luulenpa että suurin syy rennompaan menoon Bingleyn kanssa on kuitenkin se, että mä luotan siihen, ettei se paineistu. Ja niin se nytkin teki niin kuin treenessä, ei häiriintynyt melusta, tuomarista tai mistään muustakaan. <3  Toki tiedostan, että paineistuvan koiran (kuten Darcyn)  kanssa pitäisi itse olla sitäkin rauhallisempi, mutta sepä on helpommin sanottu kuin tehty...

Sitten niihin ratoihin. Eka rata meni oikeastaan tosi hienosti, yhtä pientä hassua virhettä lukuunottamatta. Renkaalle tultiin pitkähkön suoran jälkeen ja edellisenä esteenä oli pussi. Mä olin vähän takana siinä vaiheessa ja pussista tultuaan Bingley kääntyi pikaisesti kyselemään ohjeita, ja koska mun liike varmaan veti jo putkelle päin, niin Bingley tuli renkaan välistä. :/ Hassua sinänsä, koska renkaan suorittaminen ei oo koskaan ollut ongelma meille. No, kerta se ensimmäinenkin. Ja toivottavasti myös viimeinen. ;) Tulokseksi radalta siis vitonen. Erityisen tyytyväinen tällä radalla oon keppeihin, jotka meni superhienosti!!! :)) Tässä vielä video. Seurakaverini kuvasi ekaa kertaa mun kameralla, joten valitettavasti zoomit meni paikoin vähän sekaisin eikä videolta näe esim. keppejä eikä renkaan ekaa suoritusta. Kiitos silti kuvaajalle. :)


Toinen rata alkoi sekin hyvin. Keinu tosin oli lähes lentokeinu... Keinulle tultiin lujaa vauhtia putkelta, mutta onneksi Bingley sai jarrutettua sen verran ettei ihan lentokeinua tullut. Erityisen tyytyväinen oon siihen, että pitkilläkin suorilla Bingley irtoaa suhteellisen kivasti eikä käänny joka välissä kyselemään. Kepeille viennin sen sijaan tekisin toisella tavalla jos saisin tehdä nyt radan uusiksi. Rataantutustumisessa päätin etten lähde valssailemaan tms. ennen keppejä, mutta olisi sittenkin pitänyt valssata tai tehdä persjättö ennen muuria, jolloin kepeille tulo olisi (ehkä) ollut helpompi, tai ainakin keppien jälkeinen eteneminen olisi mennyt sujuvammin. Nyt Bingley aloitti keppien 2. välistä, korjauksen jälkeen kylläkin meni hienosti oikein loppuun saakka. Keppien jälkeen takuttiin, en saanut sitä millään lähetettyä esteelle ja sitten tulikin hylkäys, kun Bingley (aivan mun ohjaukseni mukaisesti...) meni väärään päähän putkea. Tuloksena siis hyl.


Kolmas rata piti olla helppo. :D Kahdessa ensimmäisessä oli ykkösten radoiksi melko paljon haastetta, mutta kolmas rata oli lähinnä päästä päähän menoa. No, niin vaan kävi, että jälleen kerran kaikki meni hyvin kepeille asti. Keppejä ennen oli keinu, ja suunnitelmana oli jättää Bee hetkeksi keinun kontaktille, että ehdin paremmin lähettämään kepeille. Bingley ei kuitenkaan jäänyt keinulle (ja mä oikeastaan tiesin jo etukäteen, että meidän pitää harjoitella tätä lisää!) joten tuli kiire kepeille viennissä. Se meni kuitenkin hyvin ja Bingley lähti pujottelemaan, mutta jätti kesken viimeisessä välissä. :/ Varsinainen hylly tuli toiseksi viimeisellä esteellä, jossa ohjasin huonosti ja Bingley ohitti esteen enkä enää jaksanut lähteä korjaamaan sitä. Valitettavasti tästä radasta saatiin videolle vain vajaa puolet, kun kiireessä lykkäsin kameran toiselle seurakaverille enkä ehtinyt opastaa tarpeeksi. ;) Joten videopätkää siis vain kepeistä eteenpäin.


Kontakteista vielä pari sanaa. Puomithan meni kaikilla radoilla hyvin, mutta yhdelläkään radalla Bingley ei Aalla tullut 2on2off-asentoon, niin kuin se on opetettu. Eihän niistä virheitä tullut, mutta silti. En kuitenkaan lähtenyt palauttamaan sitä Aalle. Pitäisiköhän?? Toisaalta en varmaan myöskään käskyttänyt yhtä voimakkaasti kuin puomilla. Ja toisaalta Bingleylle on puomin kontaktit olleet aina helpommat kuin Aan. Joten treeniä tarvitaan tässä(kin), että oikea paikka iskostuisi sen päähän yhtä hyvin kuin puomilla... Vai pitäiskö yrittää juoksu-aata...?

Nyt sit vaan tarttis päästä kisaamaan lisää. Jaksankohan odottaa muutaman viikon päähän, jolloin olis Lohjalla Showlink-areenalla kisat..? ;) Ensi viikonloppuna kuitenkin Darcyn kanssa Poriin. :)

1 kommentti: