25. maaliskuuta 2011

Hyvä treeni, parempi mieli

Sais tämä talvi jo mun puolesta loppua. Piti blogiltakin riisua sen "talvivaatteet", mutta huomasin, että tarvitsen uusia kevätkuvia... Joten tämä ulkoasu on tällanen talven ja kevään välimuoto...kevättä odotellessa. :)

Illat on lähinnä menneet treeneissä tai sitten tavaroiden purkamisessa. En oo jaksanut ottaa mitään stressiä tästä muuton jälkeisestä tavaroiden purkamisesta, pikku hiljaa kuitenkin tavarat ovat löytäneet paikkansa. Ja pojat on jo täysin sopeutuneet uuteen kotiin. <3  Kun lumet sulaa, niin päästään tutustumaan paremmin meidän uuteen takapihaankin. :) Mahtaakohan munkin sisältäni löytyä pieni viherpeukalo..? Tässä jo kovasti yhtenä päivänä ainakin googlailin erilaisia pensaita ja tuijia sun muita, joilla sais vähän reunustettua tota pientä pihaa... :)

Mutta niistä treeneistä. Molempien kanssa on aina ihanaa treenata, koska sekä Darcy että Bingley on niin motivoituneita, innokkaita (välillä liiankin.. ;)) ja oppivaisia. Toko on lähtenyt ihan hyvin käyntiin. Menin kurssille lähinnä ajatuksella, että "kokeillaan nyt tätäkin lajia" ja lisäksi halusin tehdä etenkin Bingleyn kanssa jotain rauhallisempaa kuin agility. Sen viretaso kun on treenatessa aina ihan pilvissä.. Mutta on ollut hienoa huomata, että jopa Bingley osaa keskittyä ja tehdä hommia ihan tosissaan. ;D Toki haukkuminen on edelleen ongelma. Vai onko se tokon ongelma, ettei siellä saa koira ilmaista innostustaan?? ;DD Joka tapauksessa se ongelma on molempien kanssa. Koska molemmat tykkäävät tehdä, tehdä ja miellyttää niin hurjasti, että aina kun odotetaan ohjeita tms., niin pojat ilmoittavat kovaäänisesti, että ei tänne mitään laiskottelemaan tultu. ;) Joten luulenpa että jo se tulee jarruttamaan mahdollista kisaamista joskus. Joskin kouluttaja-Elina kovasti puhuu, että pitäisi pitää ne kisoissa vaan koko ajan käskyn alla, kyllä ne sitten ovat hiljaa. Mutta ettei lukijoille tule väärää kuvaa, niin me ei siis todellakaan olla vielä kisavalmiita. ;)) Mutta on se tokoilu ollut kivaa vaihetelua...

Jos mulla on hyvät tokokoiran alut, niin sitten mulla on ihan superihanat agilitykoirat. <3  Molempien kanssa meno on ollut hienoa treeneissä. :) Jopa niin, että Elina "vaati", että mun pitäisi hakea Darcyn kanssa B-maajoukkueeseen jo tänä vuonna. Siinä kohtaa kyllä meinasin sanoa, että ei me nyt sentään oikeesti näin hyviä olla. Tuli jopa ihan huijariolo, että nyt kouluttajakin luulee meistä liikoja. ;)) Mutta katotaan nyt... Sen mä kuitenkin tiedän, että on mulla sen verran kilpailuhalua ja kunnianhimoa, että haluan olla hyvä. Tai ainakin yrittää parhaani ja tehdä sen eteen töitä.

Ja töitä on tehty, viimeisen viikon aikana lähinnä Bingleyn pujottelun kanssa... Mä näköjään tarvitsin sen deadlinen (eli kisat, joihin olin ilmoittanut meidät), että sain aikaiseksi oikeesti harjoitella keppejä. Ja sitä me ollaan tehty lähes joka päivä viimeisen parin viikon aikana! Mutta on se tuottanut tulostakin. :) Reilu viikko sitten oltiin vielä pisteessä, jossa Bingleyn meno oli hyvin epävarmaa eikä se todellakaan tiennyt varmaksi, mtä sen pitää tehdä. Nyt tilanne on se, että Bingley saattaa edelleen jättää viimeisen välin pujottelematta (jos käy liian kierroksilla tai mun ajatukset on jo liikaa seuraavassa esteessä), mutta onnistumisia on jo ehkä 85 % eli ehdoton enemmistö. :) Ja lisäksi se pujottelee ihan mieletöntä vauhtia, hyvä Bingley! Ylihuomenna on ensimmäiset kisat ja lähden niihin aika hyvin mielin. Tiedostan, että on hyvin mahdollista, että tulee keppivirheitä (muita virheitähän meillä ei tietysti voi tulla...niin niin!), mutta toisaalta on paljon mahdollista, että Bingley näyttää mikä on miehiään ja pujottelee kunnon asenteella loppuun asti. Joka tapauksessa kiva päästä kisaamaan sen kanssa! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti