27. marraskuuta 2013

Tuumasta toimeen


Epäilen vahvasti, että neiti Lizzy on käynyt salaa lukemassa blogia ja todennut, että nyt kun suunnitelmat ovat "julkisia", voi hän pistää tuumasta toimeen ja alkaa toteuttaa suunnitelmaa. Juoksut siis alkoivat eilen. Olisin toivonut, että se olisi vähän pidempään jaksanut vielä pantata, mutta näillä mennään. Jännät ajat siis tiedossa, treffeille lähdetään todennäköisesti vajaan parin viikon päästä. Peukut pystyyn. :)
 
 
Onneksi ehdimme käydä osteopaatti Jarnalla viime viikonloppuna ja saatiin Lizzy (+ pojat) hoidettua ennen kuin nyt juoksut alkoivat. Lizzy oli huomattavasti paremmassa kunnossa kuin parina edellisenä kertana. Olen nyt kovalla kädellä (tai kovalla äänellä ja jahtaamisen luopumisesta isosti palkkaamalla) puuttunut Darcyn voimakkaaseen taipumukseen lähteä jahtaamaan Lizzyä...eikä Lizzy ole auttanut asiaa yhtään härkkimällä ja lällättelemällä Darcyn nenän edessä. Valitettavasti nämä rallattelut ovat vain usein johtaneet kovassa vauhdissa törmäämiseen. Ihanaa huomata kuitenkin, että nyt kun olen saanut jahtaamisen ja törmäilyn 97 prosenttisesti loppumaan, on se heti huomattavissa myös Lizzyn kehossa. Viimeksi neiti oli aivan mutkalla, nyt huomattavasti parempi! Pieniä jumeja ja aavistuksen vinoutta rangassa, jumit saatiin kuitenkin hoidettua ja ranka täysin suoraksi. Olen kyllä aika ylpeä Darcysta, joka Lizzyn tullessa rallattelemaan sen nenän eteen ottaakin nykyään kontaktin muhun palkan toivossa sen sijaan, että lähtisi jahtausleikkiin. :) Myös pojat pääsivät hoitoon, molemmilla jotain minimaalisen pientä jumia, ei mitään ihmeellistä.
 
Lizzy pääsi myös treenaamaan lauantaina Tuulian oppiin, kun ATT järjesti kouluttajille koulutuspäivän. Ne olivatkin viimeiset treenit ehkä pitkään aikaan. Tulee ikävä, mutta tauon (oli se sitten lyhyempi tai pidempi...) jälkeen palataan takaisin geimeihin jälleen entistä isommalla motivaatiolla. Harjoiteltiin putkijarrua ja saksalaista. Tykkään niin tuon tytön asenteesta. Se on hauska, kun siitä oikein näkee, kun päässä raksuttaa, kun se pohtii mitä siinä saksalaisessa oikein pitää tehdä. Ja sitten mennään taas täysillä säästelemättä. Näistä hyvänmielentreeneistä on hyvä jäädä tauolle. :)
 
 
 
Loppuun vielä muutama kuva pojista parin viikon takaisista kisoista.
Kuvaajana Jukka Pätynen / Koirakuvat.
Kuvat kopioitu kuvaajan luvalla.
 


 
 
 
 


 

 


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti