7. joulukuuta 2013

Vuoden viimeiset


Vuoden viimeiset kuusi starttia on nyt kisattu. Olemme kisanneet melko vähän viime aikoina, lähinnä ATT:n oma kisat. Aina kisatessa tuntuu siltä, että olisi kivaa kisata enemmän ja se olisi myös tarpeen kunnon kisarutiinin aikaansaamiseksi. Lisäksi tämän päivän perusteella Bingleyn kanssa pitänee uhrata tulevat kisaradat puomin muistutteluun. Ihan törkeää loikkimista. Eikä voi syyttää kuin itseään, koska olen kisoissa antanut loikkia puomilta miten sattuu. Eihän se treeneissä... Tietenkään. ;)
 
Bingley jää myös odottelemaan viimeistä hyppysertiään ensi vuoteen. Tänään hyppiksellä nopein rata (etenemä mukavasti 4,91 m/s), mutta harmittavasti kaksi rimaa. Bingleyn vahvuus on ehdottomasti sen pienet käännökset, mutta valitettavasti se toisinaan johtaa rimojen tippumiseen, kun ei aivan malta keskittyä hyppäämiseen, jos oma rytmitys käännökseen on huono tai jos sillä tulee kiire perääni. Sain radan jälkeen "Jaakko-terapiaa" ja totesimme, että voisin omalla ohjauksella ja rytmityksellä tukea Bingleyä huomattavasti enemmän niin ettei rimoja tulisi. Toivon niin, että pääsen taas keväällä Jaakon oppiin, tämä syksy on ollut pitkä ja synkkä ilman niitä! ;) Kaksi jälkimmäistä agi-rataa menivätkin sitten puomin muistutteluun. Myös A:lta tuli ensimmäinen virhe tänä syksynä,  onnistumisprosentti kuitenkin edelleen reilu 90, joten tällä hetkellä luotto A:han melko hyvä. Vielä kun saisin puomin toimiman...
 
 
 
Darcy toimi jälleen terapiakoirana. Eihän sen ajat millään riitä perrojen sun muiden vauhtiin eikä rytmityskään sen kanssa useimmiten osu aivan nappiin, mutta siitä huolimatta tänään kaksi nollaa ja yksi melkein nolla. ;) Suurin osa hyllyistämme Darcyn kanssa on viime aikoina johtunut siitä, että se bongaa jonkun esteen, pistää korvat luimuun ja lähtee irtoilemaan ja suorittamaan ihan omaa rataansa. Pieni kultainen Darcy ei muista, ettei shelttien kuulu irrota. :D Tupla- (tai itse asiassa tripla-) nolla siis kaatui siihen, kun Darcy lähti iloisesti suorittamaan yhtä ylimääräistä estettä. Ei siinä ohjaajan huudot hetkauttaneet höyryjunaa. Ei se mitään, Darcy on silti ihana.
 
 
 
Huomenna onkin sitten jännät paikat. Lizzy lähtee nimittäin treffeille. Kovin tyrkkyä treffiseuraa hän ainakin tällä hetkellä on.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti