27. toukokuuta 2012

Saanko esitellä: neiti Lizzy


Ei kahta ilman kolmatta.
Eikä ainakaan kahta urosta ilman narttua.

Pieni tytön tylleröinen on ollut hakusessa jo jonkin aikaa. Nyt se oikea sitten löytyi, ja mikä olisikaan parempi ajankohta kuin alkukesä! <3 


Happy Master's Pure Gold
eli tuttavallisemmin
Lizzy, Lissu, Liisi, Liz...


Jenna lähti eilen mukaan hakumatkalle, ja kunnon harrastajina päätettiin käydä matkan varrella kisaamassa pari starttia Lempäälässä. Niinpä lähdettiin Turusta aamulla kukon laulun aikaan neljän koiran ja kahden naisen voimin kisa- ja pennunhakureissulle. ;) Kisat eivät tällä kertaa jääneet historiaan, vaikka ihan hyviä pätkiä sekä Darcyn että Bingleyn radoilla. Mutta oli taas hauska kisata!

Darcy ja Bingley pääsivät tutustumaan uuteen tulokkaaseen Kaisan ihanan isolla pihalla. Nuuskivat kyllä pentuja, mutta lähtivät pian tutustumaan jännempiin asioihin, kuten aaseihin ja alpakoihin. ;) Kotimatka sujui kuumasti (kun ei edelleenkään ole varaa vaihtaa ilmastoituun farmariautoon...lottovoittoa odotellessa), mutta muuten ongelmitta. Ongelmitta on kotiutuminen muutenkin sujunut, Lizzy on ollut äärettömän reipas pieni otus. Hän tutki kotiin päästyämme paikat ja totesi, että ok, tällanen mesta, mitä seuraavaksi? Ensimmäinen yökin meni hyvin, yhtään ei tarvinnut itkeä tai olla muutenkaan levoton.


Tästä näkee Lizzyn hauskan ja persoonallisen kauluksen värityksen.
Pentunimi olikin Salama...

Meillä on taloyhtiössä menossa kattoremontti, ehtivät onneksi saada meidän katon valmiiksi ennen pennun tuloa.
Jotain telinejuttuja on kuitenkin edelleen pihalla ja niillähän on hyvä harjoitella vaikka
tasapainoa ja erilaisilla pinnoilla liikkumista. ;) 

Darcy ja Bingley nukkuivat yön visusti mun vieressä sängyssä. Täytyy myöntää, että poikien reaktiot vähän yllättivät mut. Ne ovat sitä mieltä, ettei tuollaisen kääpiön kanssa voi millään leikkiä tai muutenkaan kauheasti kommunikoida. Darcy on ollut enemmän kiinnostunut ja käy välillä nuuskimassa tulokasta. Bingleyä sen sijaan ei voisi vähempää kiinnostaa ja se siirtyy aina kauemmas, kun pentu lähestyy. En mä kuitenkaan ole huolissani, ihan varmasti lyötävät vielä yhteisen sävelen ja pääasia tietysti että kohtelevat pentua kiltisti, vaikkakin sitten välinpitämättömästi. Muistan vaan kun Bingley aikoinaan pentuna kotiutui, niin Darcyhan otti sen heti parhaaksi kaverikseen. Toki niillä on vain vuoden ikäero...ja nyt pojista on tullut niin tiivis parivaljakko, etten toisaalta ihmettele, että pakka sekoittuu hetkeksi aikaa kun mukaan tulee kolmas nelijalkainen.


Kun ei pojista ole (vielä) leikkikavereiksi, niin onneksi eteisestä löytyi toinen pentu,
jonka kanssa voi aina välillä käydä leikkimässä!

High five!

No kyllä tätä voi varovasti nuuskia...

Kaikesta (lue: poikien asenteesta) huolimatta tuntuu kuin Lizzy olisi ollut jo paljon pidempään lauman jäsen. Kaikki on jotenkin mennyt sen kanssa niin helposti. :) Se oppi samantien kulkemaan hihnassa, tulemaan vauhdilla luokse kutsuttaessa ja käymään sallituilla paikoilla (paperilla ja ulkona) tarpeillaan. Näin reippaan pennun kanssa en epäröinyt yhtään lähteä valloittamaan maailmaa hyvin pian kotiutumisen jälkeen. Eilen neiti pääsi jo pienelle lenkille mukaan ja tänään aamulla lähdettiin hallille, jossa Jennakin oli treenaamassa Relan ja Minin kanssa. Mitäpä enempää voisi pennulta toivoa kuin että se leikkii, syö ja rauhoittuu heti uusissakin paikoissa! Ihana pikkuneiti! <3  Tämän pentuhulinan ohella täytyy vain muistaa antaa pojillekin tarpeeksi huomiota ilman pentua. Tänään pojat pääsivätkin uimaan Relan ja Minin kanssa, kun Lizzy jäi kotiin nukkumaan väsyttävän hallireissun jälkeen. Joten kaikki olivat loppujen lopuksi onnellisia! :)


Lizzy ja hänen uusi hieno lelunsa. Pitää seurata tarkkaavaisesti kun rataa rakennetaan.
(Sori huono kännykkäkameralaatu.)

Ja sitten on hyvä nukahtaa jalan viereen sulattelemaan kaikkea tätä uutta ja ihmeellistä... <3 


Kaikenlaisia unelmia ja toiveita on takataskussa tälle pienelle neidille. Mutta nyt keskitytään tutustumaan toisiiimme ja nauttimaan tästä hetkestä. <3 

3 kommenttia:

  1. Oi, olipas iloinen yllätys! Onnittelut perheen lisäyksestä! :)

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea ihanaisesta laumanjatkeesta <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos! Lissu on kyllä aivan mahtava pieni sopulineiti. :)

    VastaaPoista