18. toukokuuta 2012

Muta-agilitya

Viime kesänä kisasimme Forssassa Bingleyn kanssa kakkosissa. Kisat jäivät mieleen, koska päivä oli ihan älyttömän kuuma - ja hauska, vaikkei tuloksilla (silloinkaan) juhlittu. Forssa selvästi tahtoo jäädä ihmisten mieliin, koska jatkaa extreme-sääolosuhteillaan; eiliset kisat jäävät varmasti mieleen kaikesta siitä kurasta, mudasta ja vedestä, jota kenttä meille tarjosi. Mutta ei sillä, kelistä huolimatta (tai ehkä jopa sen vuoksi) hauskaa oli edelleen! :)

 
Bingley esittelee komeita jalkakarvojaan.
Kuva: Sirpa Saari

Ensimmäisellä radalla pohja oli vielä suht mentävässä kunnossa. Bingleyn kanssa radalla oli paljon hyvää, mutta hylly tuli yhden esteen ohituksesta, jota en enää lähtenyt edes korjaamaan. Darcynkin kanssa meillä löytyi taas pitkästä aikaa kisoissa yhteinen tekemisen meininki! Ihan niin kuin kouluttajat ovat yrittäneet sanoa, ettei mulla ole mitään syytä ajatella meidän menosta negatiivisesti. Eikä ookkaan! Ensimmäisellä radalla Darcy meni tosi hienosti, mutta itse mokasin toistamiseen (tosin eri suunnitelmalla) samassa kohdassa kuin Bingleyn kanssa ja siitä kohdasta kiellosta vitonen. Olisin tarvinnut kolmannen koiran, että olisin saanut sen kohdan sujumaan... ;)


Kuva: Sirpa Saari


Pikkukoirien jälkeen maksit olivat ehtineet möyriä mutapohjaa ihan olan takaa. Ja sadekin ehti alkaa juuri sopivasti! Minien rataantutustumisessa asennoiduinkin saamaan uudenlaisen pohjakokemuksen, medien rataantutustumisessa enää lähinnä nauratti. :) Mutahyppiksellä ei voinut ohjata ihan normaalilla tavalla, mutta pystyssä pysyin! Bingleylle tuli pari virhettä takaakierroille ohjauksissa...Jaakko näki radan ja muisti, että samanlainen virhe meille tuli viimeksi treeneissäkin. Bingley kääntyy hypyillä niin pienesti eikä ajaudu takaakierroille kulmissa samalla tavalla kuin esim. Darcy, joka hyppää pidempiä hyppyjä ja ajautuu ikään kuin luonnostaan takaakierrolle jos tullaan tietystä kulmasta. Mutta jos ohjaan vähän hätäisesti, Bingley lukee hypyt helposti edestä hypättäväksi. Nyt saatiinkin kotiläksyksi vahvistaa takaakiertoja! Darcyn kanssa liukasteltiin hyppiksellä hienosti nollatuloksella maaliin. :) Taistelunolla se oli, mutta nolla kuitenkin.


Kuva: Sirpa Saari


Että sellaiset ensimmäiset kevään ulkokisat!
Jännityksellä odotan, mitä Forssalla on meille ensi vuonna tarjottavana... ;)


Kuva: Sirpa Saari


Sirpalle kiitos matkaseurasta ja kuvista...jälleen kerran!Kuvat: Sirpa Saari
 


Ja sinne män.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti