27. kesäkuuta 2011

Juhannus!

Ensimmäinen agilityjuhannus takana! Eikä varmasti jää viimeiseksi. ;) Agilityn riemua ja jännitystä, hyvää seuraa, mahtava sää...mitäpä sitä muuta voisi keskikesän juhlalta toivoa. :)

Kisakestävyyttä löytyi kaikilta meiltä kolmelta kiitettävästi, ainoastaan mä meinasin uupua etenkin ensimmäisenä iltana kun Bingleyn ratojen jälkeen oli monen tunnin odotus ennen Darcyn ratoja. Hyvin silti jaksettiin juosta yhteensä 10 (5 + 5) starttia. Ja silti on taas sellainen olo, että koskas seuraavat kisat...?! ;D

Bingleyn kanssa on viime aikoina tehty ratoja, joissa on huikeita kohtia, mutta sitten aina jossain kohtaa pakka hajoaa käsiin, kun oma rytmitys sekoaa. Niin tälläkin kertaa, kaikilla paitsi yhdellä radalla. Sillä yhdellä radalla ei nimittäin pakka hajonnut. :) Mentiin ihan huikealla on the edge -fiiliksellä koko ajan! Bingleyn kanssa meno on ihan sairaan siistiä silloin kun kaikki osuu kohdilleen...siinä on jotain vaaran tuntua, hyvässä mielessä. ;)) Bingley kiisi siis juhannuspäivänä nollavoittoon (sij. 1/17) ja näin ollen jatkossa kisataan kolmosissa. Ihana pikkumusta. :)

Flow-radan jälkeen on helppo hymyillä. :)

Darcy oli juhannustuulella koko viikonlopun, se hymyili ja oli hömppänä. <3  Lauantaina tehtiin ensimmäinen nolla. Tuloslistaa katsoessani ehdin jo riemuita; Darcyn nimen perässä luki SERT-A! Sijoitus oli 5/49. Siis 5/49?? Hetkinen, eikö sääntöjen mukaan sert voi siirtyä 5:nnelle vasta, jos kisaajia on 50 tai enemmän...? Tarkistin asian toimihenkilöiltä sunnuntaina, enkä muistanut sääntöjä väärin. Onhan se aina mukavaa kuulla olevansa oikeassa, mutta on myös aika karua, kun kisakirjan SERT-A -merkinnän yli vedetään kaksi viivaa... ;) Tästä sisuuntuneena päätettiin Darcyn kanssa, että sunnuntain rata vedetään täysillä. Näin tehtiin (no, oli siellä pari valahtanutta käännöstä), ja aika riitti nollavoittoon! :) Tällä kertaa ei tarvinnut arvuutella, ollaanko oikeutettuja sertiin vai ei. :D Mieletön fiilis edelleen! Ihana Darcy. <3  Ava-kello tikittää.....!


Se ihan ensimmäinen SERT-A. Ikimuistoinen. Kiitos Darcy. <3   
Tarinoita juhannuskisoista varmasti riittäisi, mutta tällä kertaa annan kuvien kertoa tarinat puolestani.
Kiitos Sirpa Saari jälleen kerran hienoista kuvamuistoista!Hassu Bingley. Silmä kiinni ja korva ylös, niin mahtuu hyvin tekemään vaikka vähän tiukemmankin käännöksen!

Ööö...miksi ihmeessä mä tuijotan maata...? ;)


Mennään eikä meinata!


Ohjaus (taas!) pikkasen myöhässä...


Pikkuinen karvapallo liitää!
...vielä puoli vuotta sitten Darcy ei olisi sietänyt tuomaria näin lähellä kontaktia... ;)


Onnellinen Darcy! <3 Minne sit?
Pusi pusi. Oot Binkku mahtava.

Niitä on MONTA. Tiedän. :)
Eikä siinä edes ollut kaikki.
Lisää Sirpan upeita kuvia: https://picasaweb.google.com/sirsaari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti