14. helmikuuta 2010

Tampereen näyttelyreissu...tulipahan tehtyä.

Tampereella ryhmisteltiin tänään. Kiva reissu oli, vaikka itse näytelmät ei parhaalla mahdollisella tavalla meidän osalta tällä kertaa menneetkään. Ensin oli Darcyn vuoro nuorten luokassa. Sehän ei ole oikein koskaan innostunut kehässä olosta, mutta yleensä kuitenkin ollut pöydällä nätisti ja seissyt suht kivasti. Tänään kuitenkin se ilmeisesti pelästyi tuomarin lähestymistä pöydällä ollessaan ja meni ihan lukkoon, mun raukka parka. :( Väisteli täysillä tuomaria, eikä pystynyt rauhoittumaan edes maassa arvostelun aikana. Harmi, sillä tuomarikin sanoi vielä sinistä nauhaa antaessaan, että erinomaisen tyyppinen, mutta tänään niin rauhaton, ettei voinut saada parempaa. Ja tottahan se on... Nyt päätinkin pitää vähän näyttelytaukoa Darcyn kohdalla, katotaan sitten jos kesällä osallistutaan johonkin ulkonäyttelyyn. Ilmoittauduin myös näyttelykurssille arvostamalleni kouluttajalle (Johanna Tammiala), ja oon miettinyt, kumman kanssa osallistuisin. Tämän päiväinen kyllä vahvisti Darcyn paikan kurssilla, katsotaan jos sieltä saatais vähän itsevarmuutta kehään. Tässä vielä mielestäni kiva arvostelu, tuomarina Jaana Hartus:

Erittäin hyvätyyppinen, mutta kovin levottomasti esiintyvä nuori uros. Oikeat mittasuhteet, sopiva luusto, varsin hyvä pää ja kulmat, riittävä runko. Riittävät kulmaukse, vielä ahdas edestä ja takaa. Karvapeite tulossa.
Nuo H


Tuomarimuutoksen vuoksi pennut arvosteltiin vähän myöhemmin, tuomarina pennuilla Paula Heikkinen-Lehkonen. Myöhäisempi arvosteluajankohta sopikin meille hyvin, Bee ehti touhottaa riittävästi ennen kehää ja olikin sitten aivan ihana kehässä. :))) Jaksoi kiitettävästi rauhoittua seisomaan, ollen silti tarkkaavainen ja liikkui nätisti vetämättä tai riekkumatta. Hienosta kehäesiintymisestä iloitsen kovasti, vaikkei kilpailussa pärjättykään tänään. Been kanssa seuraavan kerran mennään luultavasti Vaasan KV-näyttelyyn huhtikuussa, silloin kehään ei astelekaan enää pentu vaan tuore junnu. :) Tässä vielä Been arvostelu:

Pieni, hieman kevytluinen nuori uros. Hyvä pään pituus, mutta kuono saisi olla täyteläisempi. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä selkälinja. Hieman pysty lapa ja olkavarsi. Eturinta kaipaa vielä lisää täytettä. Hyvät takakulmaukset. Erinomainen karvan laatu. Sekä etu- että takaliikkeet kapeat. Reipas käytös.
PEK3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti