20. huhtikuuta 2014

Paluu arkeen


Reilun viikon verran meillä on nyt eletty pennutonta elämää. Viimeinenkin pentu eli Slaikka eli nykyisin Velmu löysi siis kodin ja muutti maailmalle viime viikon perjantaina. Samanaikaisesti onnellinen ja haikea fiilis. Hassua, kun enää ei kukaan roiku lahkeissa, herätä aamulla "kun on vaan niin kivaa ja paljon energiaa", karkaile aitauksesta jne...no, olen mä osannut nauttia sohvalla löhöämisestä ja ylipäänsä rauhallisemmasta ja pissattomammasta arjesta. ;) Ja onneksi kaikki uudet omistajat ovat kirjoitelleet kuulumisia ja laittaneet kuvia ja videoita - on ollut ihana kuulla, kuinka reippaita pennut ovat olleet. :)


Alla poseerauskuvat pennuista niiden ollessa 7-viikon ikäisiä (eli jo kolme viikkoa sitten..!). 
Kuvat: Kristina Lehtomäki

Cerebellum's If I Ruled The World eli Velmu (ent. Slaikka) muutti siis
Lempäälään Saanan kaveriksi.

Cerebellum's Edge Of Something eli Luka (ent. Jamo) asustelee nykyisin
Turussa Emman ja Teemun perheessä.


Cerebellum's When I Get Famous eli Renly (ent. Jäbä) muutti Turkuun Riikan,
isovelipuoli Håkanin ja kääpiöpinserimummo-Elsan pikku-riiviökaveriksi.


Cerebellum's Fascinating Rhythm eli Mindy (ent. Antsku) asuu nykyisin
Helsingissä Marian, Andreaksen ja Bambi-sheltin kaverina.


Cerebellum's Pure Imagination eli Fay (ent. Ymmi) muutti
Evitskogiin Pian, hänen miehensä, Elvie-sheltin ja Robbie-bc:n luokse.Arki on pikkuhiljaa asettunut uomiinsa pentujen jälkeen. Poikien kanssa treenaus on jälleen aloitettu ja Lizzykin pääsi viime viikolla tekemään lyhyttä rataa. Kaikki kolme ovat ylionnellisia, kun pääsevät pitkän tauon jälkeen kaahailemaan radalle. Oma kunto on rapistunut pentuloman aikana, jolloin myös jumpassa käynti jäi tosi vähäiseksi. Sekä kunto että tatsi lajiin ovat siis vielä vähän hukassa, mutta eikös ne molemmat ehdi tässä kevään aikana vielä kehittyä... :) Tämä huomioon ottaen ATT:n pääsiäiskisoihin kuudelle startille ilmoittautuminen taisikin olla yltiöoptimistista ajattelua. Lyhyesti sanottuna Darcylla hyviä kohtia, mutta pääosin päätöntä rallattelua. Bingleyn kanssa oltiin vähän enemmän samalla kartalla, mutta puhtaita ratoja ei silti tänään saatu taottua. Erityisen iloinen olen kuitenkin puomin kontakteista! Vielä vähän aikaa sitten Bingley loikki ne törkeästi (eikä vahingossakaan osunut kontaktipinnalle), mutta nyt muistuttelu on tehnyt tehtävänsä ja puomin kontaktit otettiin nätisti, tosin hieman hitaasti mutta uskon että varmuus tuo vauhtiakin lisää. Muiden ratojen rallattelut jääkööt omiin arkistoihin...tässä Bingleyn päivän parhaat radat. ;)

Ihana aurinkoinen päivä, ystäviä ja tuttuja, onnellinen katse omien koirien silmissä, agilitya, naurua, grillimakkara, pikkuinen reipas Renly-pentu...mitäs sitä enempää voisi kisapäivältä toivoa. :)


Aurinkoista pääsiäistä ja kevättä kaikille! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti