6. maaliskuuta 2014

Neljä viikkoa ja viisi virallista nimeä


Aika menee hurjan nopeasti ja pennut kasvavat vähintään yhtä nopeasti. Viikon aikana on mm. opittu syömään kiinteitä, heiluttamaan häntää, murisemaan, pussailemaan sekä liikkumaan ja leikkimään vähemmän horjuen. Ai niin, ne osaavat nyt myös suorittaa (kissan-)putken. Tämä on nyt varmaankin sitä agilitypiireissä kuuman keskustelun herättänyttä pentutreeniä. ;D Lisäksi pennuilla oli aikaisemmin viikolla muuttopäivä, kun pääsivät jälleen väljemmille vesille makuuhuoneesta olohuoneeseen. Se on kivaa se. :) Darcykin on uskaltautunut pentuaitaukseen, sehän on ollut alusta saakka hyvin kiinnostunut pennuista, mutta totesi ne vähän pelottaviksi, kun ovat niin pieniä ja arvaamattomia ja horjuvaisia. ;) Bingley on edelleen sitä mieltä, että evvk.


Darcy miettii, että mikä toi on. No sehän on Ymmi. :)

Aamukahvi ja meikkaus pentuaitauksessa, mikäs sen mukavampaa. :)


Tappelu! Jamo ja Ymmi
Trikkipojat ruokailemassa.
Söpistelijät: Antsku, Jäbä ja Jamo
Äiti ja Slaikka-poika. Iso sydän!

Tällä viikolla meinasi myös iskeä paniikki, kun pennuille piti päättää viralliset nimet. Pentujen polveutuminen tullaan varmentamaan, minkä vuoksi nimet piti päättää jo tässä vaiheessa, että ne saa laitettua Genoscoperin tilauslomakkeeseen. Halusin valita nimet teeman mukaan ja mielessäni pyöri loppumetreille saakka kaksi vaihtoehtoa. Lopulta isommin iskivät kuitenkin Jamie Cullumin kappaleet, joiden mukaan pennut saavat nimensä. Ensi viikon tiistaina mennään tosiaan tunnistusmerkintään ja näytteenottoon, jonka jälkeen alkaakin jännittävä odotus... :)


Slaikka eli Cerebellum's If I Ruled The World


Jäbä eli Cerebellum's When I Get Famous
Jamo eli Cerebellum's Edge Of Something
Antsku eli Cerebellum's Fascinating Rhythm
Ymmi eli Cerebellum's Pure Imagination
3 kommenttia:

 1. Ihania pentuja! Onko kaikilla jo kodit tiedossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen samaa mieltä. ;)

   Lopullisia koteja en ole vielä lyönyt lukkoon, yhteydenotot toivon sähköpostitse, osoite löytyy Pentuja-välilehdeltä. :)

   Poista
 2. Toivottavasti jokaiselle löytyy oma täydellinen koti! Pitää yrittää vältellä söpöläisten katselua, kun ei ole itsellä nyt pennulle rahkeita ;)

  VastaaPoista