12. lokakuuta 2013

Plussaa ja miinusta


Tänään kisailtiin kotihallissa ATT:lla, Bingley kolmen ja Darcy kahden startin verran.
 
Bingleyn tulosrivi 10 (ensimmäinen rima + hajonnut rengas), 5 (rima) ja 0 sij. 5/51. Detaljina mainittakoon, että jos kisat olisivat olleet päivää myöhemmin, olisi Bingley nyt myös hyppyvalio. Huomisesta alkaen pieni musta saa siis vastaanottaa viimeisen hyppysertinsä. Todennäköisesti sitä seuraavaa hyppynollaa saadaan siis tovi odottaa ja yrittää... ;)
 
+ Kolme ehjää rataa! Huippua! Uskon että nollatreenin ansiosta pystymme nykyään tekemään parempia, ehjempiä ratoja. :)
+ Uskalsin monissa kohdissa ohjata rohkeasti ja lähteä liikkeelle.
+ Kontaktit hyvät: puomi huikeasti parempi kuin vielä vähän aikaa sitten eikä A:lta edelleenkään virheitä.
+ Vaikka rimoja tippui kahdella ensimmäisellä radalla, korjasi Bingley hyppäämistään huomattuaan että tänään on korkeammat rimat.
 
- Rimat! Pitkästä aikaa rimat olivat maksimikorkeudessa. Ensimmäisen radan ensimmäinen rima taisi tippua sen vuoksi, että Bingley katsoi riman sijaan mua ja hyppäsi niin kuin olisi hypännyt 30 riman. Siitä oikein näki kun itsekin hätkähti rimaan törmäämistä. Lisäksi ensimmäisellä radalla osui hajoavaan renkaaseen, toisella radalla pienen pyörähdyksen jälkeen tuli jälleen rima alas. Pitää siis muistaa treeneissä vaihdella rimakorkeuksia, että oppisi paremmin suhteuttamaan hyppäämistä todellisen korkeuden mukaan.
- Hyppärinollassa hävittiin aikaa, kun en uskaltanut muurin jälkeen tehdä persjättöä (joo, pelkäsin että palikat lentelee.. ;) ), takaaleikkauskin toimi (jee!), mutta aikaa menetettiin loppupätkässä sen verran, ettei palkinnoille ollut asiaa.
 
Ensimmäistä rataa ei tullut videolle, mutta tässä kaksi jälkimmäistä:
 

 
 
 
Darcyn tulosrivi tältä päivältä oli 0 sij. 5/29 (tai oikeasti jaettu 4 täsmälleen samalla ajalla 4. kanssa) ja hyl.
 
+ Ensimmäinen rata oli aivan loistava!
+ Ei pitkiä kaarroksia, hyvä rytmitys ja luotto koiraan.
+ Etenemä ensimmäisellä radalla 4,7 m/s, mikä lienee Darcyn ennätys. ;)
+ Hyvät kontaktit.
+ Avokulmasta keppien "takapuolelta" törkkäys onnistui, vaikka pelotti yrittää, koska sitä ollaan treenattu viimeksi...öö...kauan sitten. Mutta uskalsin yrittää ja se toimi!
 
- Toisella radalla keskittyminen herpaantui, ohituksia puomilta ja keinulta sekä yksi hyppy väärään suuntaan.
- Pölö ohjaaja, joka unohti ensimmäisellä radalla viedä kameran jonkun katsojan käteen. Niinpä jäi yksi pitkään aikaan parhaista radoista kuvaamatta. Ja toinen rata jääköön arkistojen kätköön. ;)
 
 
Olipa jälleen hauskaa kisata!
 
 
  

 

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti