9. lokakuuta 2013

Jazz and Rock


 
Kuva: Sari Sainio
Oi, kesäkisat!
 
Darcy on tehnyt historiaa ja voittanut kaksissa edellisissä kisoissa Maalahdessa ja Liedossa kummassakin yhden radan. (Sitähän ei toki tarvitse kertoa, että osallistujamäärät ei päätä huimanneet...) Joka tapauksessa aika huisia, hyvä Darcy!  Ja minäkään en ole kaukana historiallisesta saavutuksesta: samaisissa kisoissa teimme molempien poikien kanssa kohtuullisen ehjiä ja sujuvia ratoja (sivutuotteena myös Bingley sai molemmissa kisoissa yhden nollan). Yleensä rytmi osuu yksiin vain toisen kanssa, nyt menimme suunnilleen samaa rataa kummankin kanssa. Alan ehkä pikku hiljaa oppia ohjaamaan molempia peräkkäin. Darcy on jazzia, Bingley rokkia. :)
 
 
 
 
 


Ylläolevat kuvat: Sari Sainio
 
 
Maalahden kisoissa myös Lizzy sai ensimmäisen merkinnän ikiomaan uuteen kisakirjaansa. Neitokainen tuli kisaikään 25.9., ja vaikka kisavalmiita ei vielä ollakaan, niin pitihän kisakirja heti vahvistaa. Tosin eipä siinä paljon tarvinnut arvuutella, selkeä minihän se on. Mittakeppikin kävi sään päällä ihan vain näön vuoksi.
 
Rataa Lissulaisen kanssa on jo tosi hauskaa mennä; sillä on loistava asenne ja radanlukutaitoakin löytyy, vaikka toki paljon tulee vielä "möllivirheitä" kuten liikkeen perässä esteiden ohituksia. Tällä hetkellä tuskaa tuottaa lähinnä keppien, keinun ja A:n opetus. Puomi sentään on valmis. A:lla on kriisi, mutta toimintasuunnitelma siihen on nyt olemassa ja toivoa löytyy taas. ;) Kepit melko vaiheessa, ehkä eniten kaikista yksittäisistä esteistä. Ja keinu madallettuna loistava, nyt pitäisi alkaa nostaa korkeutta. Itsenäistä treeniä pitäisi tehdä paljon, mutta koska halli on arki-iltaisin ihan varattu, on vaikea löytää aikaa estetreeniin ellei mene hallille keskellä yötä tai aamulla ennen kukonlaulua. Ja täytyy myöntää, että viime aikoina en ole löytänyt motivaatiota kumpaankaan, joten estetreeni etenee...hitaasti...mutta toivottavasti varmasti. Viime aikoina pojatkin on taas alkaneet osoittaa pikkaisen enemmän kiinnostusta Lizzyä kohtaan...muistelen, että ennen ekoja juoksuja pojat alkoi nuuskutella silloin tällöin jo aika paljon ennen kuin varsinaiset juoksut alkoivat, joten ihan vielä en juoksuja odota alkavaksi. Ainakin yritän kuiskutella Lizzylle, että malttaisi nyt ainakin pari kuukautta vielä odottaa... ;)
 
Loppuun vielä muutama kuva piirimestaruuksista.
Kuvat: Veli-Pekka Suuronen
 
 
 

 

 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti