8. syyskuuta 2013

Kisaviikko


Tämän viikon kisasaldo on seuraavanlainen:

Lizzy: 2 x epävirallinen startti
Bingley: 4 x epävirallinen startti ja 3 x virallinen startti
Darcy: 4 x epävirallinen startti ja 2 x virallinen startti

Nuorin, kokemattomin ja pienin on tällä viikolla vienyt maineen, kunnian ja palkinnot poikien nenän edestä. Ei mikään turha pieni sopulityttö. :)
 

Lähdimme siis hakemaan Lizzyn kanssa kisakokemusta ja ratatreeniä epiksistä. Ensin keskiviikkona oli epikset Raisiossa, jossa Lissunen osallistui starttiluokkaan (pelkkiä putkia ja hyppyjä). Kaikki säkäluokat kisasivat samassa sarjassa ja mun pieni neiti oli oikein hieno ja voitti koko luokan...palkintopallilla meidän lisäksi oli mm. australianpaimenkoira. ;) Seuraavana päivänä lähdimme ATT:n omiin epiksiin, joissa möllirata oli hyppis. Minimöllit kisasivat illan viimeisinä, mutta pitkänkin odotuksen jälkeen Lizzy oli jälleen superhieno ja kuuliainen...ja otti jo toisen nollavoittonsa. :) Rata oli mukavan sujuva ja vauhdikas. Keskivaiheilla rataa päädyin käyttämään vastakäännöstä, jota Lizzyn kanssa ei muistaakseni ikinä ennen ole tehty. Siinä kohdassa tapahtuikin pieni jäätyminen, kun itse olin vähän myöhässä ja Lizzy varmaan hieman hämmentynyt uudesta ohjausjutusta. Hienosti kuitenkin lähti lukemaan ohjausta eikä kieltoa tullut! Nyt on kova motivaatio saada loputkin esteet (lähinnä kepit ja keinu, myös A) kuntoon, että päästään virallisiinkin starttaamaan jossain vaiheessa. Kisaikäänhän neiti tulee loppukuusta. Tuskin vielä ihan silloin ollaan kisavalmiita, mutta jospa vaikka vielä tänä vuonna. :)

Lizzy epiksissä osa I

Lizzy epiksissä osa II


Poikien kanssa tarkoituksena oli palkata puomia epiksissä. Puomilta on loikittu luvattoman paljon viime aikoina, joten ajattelin että on hyvä muistutella niitä kisanomaisessa tilanteessa. Otin kaksi starttia per kisa sekä Raisiossa että ATT:lla, naksutin kädessä ja palkka taskussa. Raisiossa naksutin ja palkkasin molemmat startit - molemmat tekivät täydelliset puomit. ATT:lla päätin ottaa ns. kisanomaisesti ensimmäisen startin ja toisella naksuttaa ja palkata. Darcy sikaili ensimmäisellä startilla, joten uusin puomin, toisella startilla tulikin jo hyvä suoritus. Bingley sen sijaan teki jo ensimmäisellä startilla hienon puomin, eikä muussakaan radassa tapahtunut mitään ihmeellistä, joten siitä siis nollavoitto. Toisella radalla sain naksuteltua jälleen puomin...ei ongelmaa.

Niinpä odotukset olivat ainakin puomin suhteen korkealla, kun tänään lähdimme Tsaukkilaan kisoihin. Noh...todellisuus on joskus taruakin karumpaa. Bingley loikkasi törkeästi puomin molemmilla agiradoilla. Olin päättänyt, että korjaan, jos on virhe alla...mutta olisi pitänyt korjata muutenkin (ja siis virheethän loikkimisistakin tuli). Ottaa niin päähän, kun tietysti lämppäesteillä ei tietoakaan virheestä tai loikkimisesta, se käy vaan niin älyttömän paljon kuumempana kisoissa...ja näköjään erottaa epikset "oikeista" kisoista. Ja ettei jää väärää kuvaa, niin omaa epäjohdonmukaisuuttanihan tässä vain saan syyttää, en koiraa. Radoilla tapahtui muutenkin vähän kaikkea pientä virhettä. Ehkä päivän positiivisin asia kuitenkin oli, että A:lla osui kontaktille molemmilla radoilla. Päädyinkin muuten laittamaan tuohon blogin sivupalkkiin juoksu-A:n osumalaskurin, että on helpompi seurata, kuinka paljon virheitä A:lta kisoissa nyt tulee. Tämän päivän perusteella tosin pitäisi laittaa samainen laskuri myös puomille. ;)

Darcyn olin ilmoittanut kahdelle startille, joista hyppyradalla se pisti tuulemaan ja hyllytti irtoamalla väärälle esteelle. Viimeisellä agiradalla aloin itse olla fyysisesti jo tosi väsynyt, mutta jaksoimme taistella puhtaasti maaliin. En edes muista monesko kerta tämä jo on, kun kultainen Darcy pelastaa muuten huonon kisapäivän tekemällä viimeisellä radalla nollan. Iso sydän! Ja se teki hienon puomin ja A:n, olin tosi ylpeä! :)

Darcyn nollarata
 


Loppuhuomio: Blogi eli pitkään hiljaiseloa, mutta tämä on nyt jo kolmas päivityspäivä peräkkäin. Aikamoista. Huomiseksi en lupaa uutta päivitystä. :D

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti