25. toukokuuta 2013

Vaasa - Suomen aurinkoisin kaupunki


Vuoden ensimmäiset ulkokisat kisattiin aivan ihanassa auringonpaisteessa Vaasassa merenrannalla. Mikäs sen mukavampaa! :) Tosin seuraavalla kerralla pitää muistaa juoda...oma nestetankkaus meinasi aluksi nimittäin unohtua, joten fiilis radoilla ei ehkä ollut mikään terävin ja keskittynein. Mutta kiva päivä ulkona joka tapauksessa! :)
 
Siihen nähden, että oma pää ja jalat tuntuivat melkoisen löysiltä auringonpaisteessa ja Bingley taas kävi kuumana, meni ensimmäinen rata ihan ok:sti. Kontakteihin en ole ollenkaan tyytyväinen, enkä olisi valittanut, vaikka tuomarin käsi olisi noussut sekä puomilla että A:lla. Puomilla Bingley tuli törkeästi läpi (ja jatkoin...), A:llakin hyppäsi melko korkealta. Tosin sen verran annettakoon armoa Bingleylle, että juoksu-A:ta emme ole aikaisemmin tehneet puukontaktilla eikä valsseja ym. ole myöskään harjoiteltu. Melkein-kielto tuli myös muurin jälkeen, kun olin myöhässä, sain kuin sainkin kuitenkin törkättyä Bingleyn takaakierrolle pienten pyörähdysten kera. Kyseenalaisista kohdista huolimatta Viitaniemen Heidin käsi ei kertaakaan radalla noussut ja tuloksena näin ollen nollavoitto. Toisella radalla Bingley tiputti ensimmäisen riman (kerta se ensimmäinenkin) ja varmaan annoin sen vähän vaikuttaa oman ohjauksen huolellisuuteen, koska muutama pieni huolimattomuusvirhe tuli sen jälkeen.
 
 
 
Darcyn ensimmäiseen rataan olen tosi tyytyväinen lukuunottamatta puomin jälkeistä kuviota, jossa tuli ensin hylly Darcyn hypätessä yhden esteen väärinpäin ja vielä ohittaessa seuraavan esteen mun liikkeen mukana. Mutta kaikki kontaktit oli superit! :) Myös Darcyn hyppyrataan olen aika tyytyväinen. Pari typerää kieltoa tuli, mutta sain ohjattua paremmin kohdat, joissa Bingleyn kanssa tuli virheet. Darcyn kanssa päällejuoksut ja saksalaiset pitää edelleen ottaa taas treeniohjelmaan, kaipaavat todella vahvistusta!
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti