7. huhtikuuta 2013

Pikkumusta osasi tänään A:n!


Pakko laittaa tänne hehkutusteksti! Tänään kävimme tekemässä lyhyet treenit hallilla, tarkoitus oli tehdä kuusi A:n toistoa, joista kahdella keskimmäisellä jatkettiin rataa putkeen. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun A:n jälkeen jatketaan vielä seuraavalle esteelle, eikä se tuottanut ongelmaa. Bingley teki täydellistä työtä, hidastetuissa versioissa ei ole edes epäilystä, etteikö kaikki tassut joka kerta osuisi kontaktille! Verrattuna viime treeniin näyttäisi siltä, että Bingley loikkaa harjanteen yli vähän pidemmälle, mikä auttaa kontaktipinnalle yltämisessä. Jee, tämä tuntuu niin työvoitolta! :)
 
 
 
 
Jos tänään oli Bingleyn vuoro onnistua, teki Darcy sitten virheitä molempien puolesta. :( Tarkoitus oli senkin kanssa tehdä vain kuusi toistoa, mutta teimme lopulta tuplamäärän, koska onnistumisia ei kerta kaikkiaan meinannut tulla. En ymmärrä, miksei Darcy tänään yltänyt boxille asti...? Näytti myös siltä, että enemmän virheitä tuli ollessani itse vasemmalla puolella. Olen kuullutkin, että joillain koirilla on vahvempana puoliero, joka ilmeisesti liittyy kummalla laukalla koira etenee luontevammin. Tätä siis pitää muistaa treenata enemmän!
 
 
 
 
 
Olemme nykyisin aina tehneet pari puomia A-treenien päätteeksi, ettei pääse unohtumaan, että puomilla pitää edelleen pysähtyä. Yllättävän hyvin tämä onkin pysynyt poikien mielessä...ainakin näin treeneissä. ;) Lopuksi teimme vielä muutaman toiston sylkkäriä. Emme ole käyttäneet sitä pitkään aikaan, joten tekniikka oli vähän ruostunut sekä minulta että koirilta. Saimme sen kuitenkin onnistumaan, pitänee yrittää joskus muistaa kokeilla sitä sopivassa kohdassa ratatreeneissäkin. :)

 

2 kommenttia:

  1. Hyvä B!! Hienolta näyttää :). Olisko D vähän säikähtänyt niitä viime videon liikkuvia osia, musta tuntuu että vältteli nyt vähän sitä boxiin hyppäämistä? Miten menee ilman boxia tai pelkillä ponnareilla? Jee, mekin jatkettiin A:lta ekaa kertaa putkeen ja ihan hyviä toistoja tuli.

    VastaaPoista
  2. Totta! Nyt kun sanoit, niin ihan varmasti on mahdollista, että Darcy ehti säikähtää sitä yhtä onnetonta treenikertaa, kun välineet tippuivat herkkispojan alta. Joten kokeilenpa ensi kerralla pelkällä ponnarilla. Kiitos huomiosta! :) Muutenkin pitäisi toki pikku hiljaa alkaa häivyttää näitä apuvälineitä...

    VastaaPoista