6. huhtikuuta 2013

No sitä juoksu-A:ta edelleen... ;)


Alkaa käydä päivityksen aiheet tylsiksi... :D

Tänään treenattiin jälleen kerran A:ta. Olen todennut, että tähän Sandersin metodiin istuisi parhaiten iso medikoira. Darcy on aika lähellä sitä, Bingley vähän kauempana siitä. Ison medin laukka luultavasti osuisi luonnollisesti just kohdilleen.
 
Vaikka Darcy itse asiassa tällä hetkellä tekee enemmän virheitä, on sen juoksu paljon vaivattomamman näköistä kuin Bingleyn, joka joutuu kurottaa ja venyttää melkoisesti. Tämän huomaa videolla mm. siitä, että Darcy pääsee jo ylöstulolla kahdella laukalla paljon ylemmäs kuin Bingley. Lisäksi Darcy pääsee loikkaamaan harjan yli paljon pidemmälle kuin Bingley, mikä tekee kontaktille osumisesta helpompaa. Bingleyn harjan ylitystä olen yrittänyt parantaa pitämällä harjan takana yhtä bumperia. Parannusta onkin tapahtunut! Bingleyn haaste on, että sen laukkaa pitäisi saada vielä aavistuksen pidemmäksi - alastulolla sen toinen laukka-askel osuu juuri kontaktipinnan alkukohtaan...mikä ei ole kovin hyvä asia tulosvarmuutta ajatellen. Alastulon laukka-askelta yritän nyt pidentää sillä, että boxi on aluksi vähän ylempänä ja pikku hiljaa sitä siirretään alemmas kohti kontaktipintaa. Bingleyn vahvuus on, että se tekee tosi tasaista suoritusta - pitkään aikaan se ei esim. ole ottanut väärää määrää laukka-askeleita. Darcy taas onnistuessaan tekee tosi hyvän ja vaivattoman näköisiä suorituksia, mutta sen  haaste on, että edelleen sille tulee jonkin verran ns. rytmitysvirheitä eli joko se ottaa vain yhden laukka-askeleen alastulolle hypäten kamalan näköisesti ylhäältä tai sitten se on hieman epävarma ja ottaa joko kaksi lyhyttä laukkaa (eikä osu kontaktille) tai hiippailee alastulon. Onneksi nämä ovat kuitenkin toistojen myötä huomattavasti vähentyneet!
 
Laskin tänään, että jos tämä projekti onnistuu, niin me saadaan ajassa voitettua ehkä vähintään sekunti.
 
Ja sitten alkoi naurattaa... Me nähdään ihan törkeän paljon vaivaa yhden vaivaisen sekunnin vuoksi. :) No, kaippa sitä voisi vapaa-aikansa huonomminkin kuluttaa?
 
 
 
 
 
 
 
Tänään korkattiin myös kevätkausi, kun kannettiin hangesta pari estettä parkkikselle ja Sirpa otti kuvia. :)
 
 
Kuvat siis Sirpa Saaren ottamia, kiitos jälleen kerran! :)
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti