14. heinäkuuta 2012

Kesäkuulumisia


Loma! Mikä ihana tekosyy tehdä juuri niitä juttuja, joista tykkää...tai olla tekemättä yhtään mitään! :) Bingley on toteuttanut itseään maailman parhaana sylikoirana sillä aikaa kun sopulit painivat ja juoksevat toistensa perässä. Pennun kasvua ja kehitystä on aina hauskaa seurata, ja yhtäläisyyksiä löytyy molempiin "isoveljiin" (vaikka mitään sukuahan siis kukaan ei toisilleen ole ;) ). Lizzy rakastaa tutustua maailmaan suullaan ja kaikkea pitää kantaa suussa aina kivistä metallinpalasiin ja tupakantumppeihin - ihan kuin Darcy pentuna. Muutenkin Lissun leikissä on paljon samaa kuin Darcylla, ehkä siksi ne tulevatkin nykyään niin hyvin juttuun. :) Bingleyn kanssa taas yhtäläisyys löytyy ehkä asioihin suhtautumisessa, molemmat ottavat kaiken tosi lunkisti, kiinnostuneesti ja reippaasti, mutta (yleensä) turhia hötkyilemättä. Tosin Bingley osaa myös sen ylikeittämisen... ;) Eilenkin oli ilo kulkea Lizzyn kanssa kaupungilla ja käydä terassilla kahvilla ystävän kanssa. Liz tervehti ihmisiä (joista noin joka toinen tulee juttelemaan kun kulkee tuon ikäisen pennun kanssa), mutta muuten lähinnä lepäili jalkojen juuressa kun emäntä juorusi. Toisaalta Lizzystä löytyy myös "menovaihde" ja tekemisen meininki. Olen yleensä tehnyt Lizzyn kanssa hallilla aina jotain pientä kivaa, kun pojatkin ovat päässeet treenaamaan. Lähinnä ollaan leikitty ja sen varjolla menty putkeen, kierretty siivekkeitä jne. pientä hauskaa. Aika hassun hauska pentu se on. <3 Lissu palkkautuu hyvin sekä lelulla että nameilla, toivottavasti näin myös tulevaisuudessa. Suloisinta on, kun se tykkää hallilla puuhailusta jo niin paljon, että pistää aina jarrut päälle, kun ollaan lähdössä... ;) Kaiken kaikkiaan Lizzy on ollut tosi helppo pentu - toki pennuilla kai aina löytyy omia kotkotuksia, mutta tähän mennessä hiukset eivät ole päässeet harmaantumaan Lisssun vuoksi. ;)


Kaverikuva Lizzystä ja Leyasta. :)
Kuva: Sirpa Saari

Lizzy juhannuksena 3 kk / 13 vk
Kuva: Sirpa Saari
...ja reilua viikkoa myöhemmin 14 viikkoisena. Huh, tuo kasvaa silmissä!
Kuva: Sirpa Saari

Tähän asti korvatkin pysyivät kiltisti alhaalla... ;)
Kuva: Sirpa Saari

Jihaaaa!!
Kuva: Sirpa Saari


Poikien kanssa ollaan treenailtu vähäsen ja kisattu pari kertaa. Juhannuksena oltiin jo perinteisesti (lue: toista kertaa) Tuorlassa kisaamassa. Kovin montaa kertaa ei tuloksilla juhlittu, mutta muuten oli oikein hauskaa. :) Molemmat tekivät yhden nollan - samalla radalla, mikä jo sinänsä on harvinaista. Darcyn sijoitus 4/48 ja Bingleyn 2/61.


Kuva: Sirpa Saari

Kuva: Sirpa Saari

Kuva: Sirpa Saari

Viime viikonloppuna olimme Pohjanmaan visiitin yhteydessä kisaamassa Maalahden uudehkossa hallissa. Kisakirjeessä luvattiin +15 astetta, mihin suhtauduin skeptisesti, mutta täytyy myöntää, että Paws-halli taitaa olla ensimmäinen tietämäni halli, jossa on oikeasti viileää, vaikka ulkona on helle. Mikkilän Sari oli tehnyt kivat radat, joissa sattui olemaan juuri niitä juttuja, joita oltiin aikaisemmin viikolla treenattukin. Päästiin heti testaamaan "tositilanteessa" ja kaikki ne kohdat menikin hyvin. :) Kahdesta radasta Bingleyn kanssa onnistuttiin agiradalla, jolla teimme nopeimman ajan, mutta harmittavasti yksi rima tippui eli tuloksena vitonen. Darcyn kanssa taas onnistuimme hyppärillä, josta nolla sijoituksella 2/12. Kiva että viimeinen kisarata Darcyn kanssa ennen karsintoja oli onnistunut ja sujuva. :)

Maalahden kisojen jälkeen Bingleyn piti jäädä kokonaan agilitytauolle, mutta enhän mä voinut jättää poikaa yksin kotiin syntymäpäivänään! Bingley täytti siis komeat 3-vuotta maanantaina 9.7. ja pääsi synttärilahjanaan mukaan treeneihin vielä silloin. :) Onnea rakas mustiainen!  Nyt Bingley saakin taukoilla vähän pidempään (no, kuukauden). Darcyn kanssa taas valmistaudutaan ensi viikonlopun karsintoihin, joihin lähdetään täysin ilman odotuksia. Tai ei, odotuksia kyllä on - pitää hauskaa ja erityisesti nauttia isojen kisojen tuomasta fiiliksestä. :)


Loppuun vielä muutama Jukka Pätysen (Koirakuvat) ottama kuva SM-kisoista.
Ihanaa kesää kaikille! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti