10. lokakuuta 2011

Vuosi sitten

Jotkut päivät jäävät mieleen paremmin kuin toiset. Tasan vuosi sitten (10.10.10) oli merkityksellinen päivä, koska silloin starttasimme ensimmäisissä virallisissa kilpailuissa Darcyn kanssa. Ensimmäisissä sekä minulle että Darcylle. Minä jännitin ja Darcy juoksi Harri Huittista pakoon. Oli aika legendaariset skabat. Mutta niin kai ekat kerrat aina? ;) Luulin silloin, että meistä ei ikinä tulisi kilpaparia Darcyn arkuuden vuoksi. Joskus on ihanaa olla väärässä! Darcy on voittanut pelkojaan...ja niin kai minäkin. :) Joten tässä ollaan; vuosi on kulunut ja taskussa on kaksi agisertiä sekä nollat yhtä vaille kasassa ensi kesän SM-kisoja varten.

Olis mulla paljon muutakin päivitettävää. Supertreenejä, koirien huoltoa, kisoja. Mutta niistä joku toinen kerta paremmalla ajalla. :)

3 kommenttia:

 1. Te olette kyllä tehneet uskomattoman työn, jonka tulosta voi vaan ihailla! Terkkuja koko porukalle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon, Paula. :)
  Terkkuja myös teille ja erityisrapsutukset "siskonlapsille"!

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi sulla, löysin sen sattumalta! :) Olen se Kettu-sheltin (ym.) omistaja ATT treeneistä, silloin ku treenattiin samassa ryhmässä joskus. Kiva lukea kirjoituksiasi, ahkerasti treenaat! Tsemppiä Paljon jatkoonkin, ATT piireissä varmasti tavataan :) Syysterveisin, Isadora ja sheltit: www.tuohiniitty.net

  VastaaPoista