6. elokuuta 2011

Lyhyt KKK:n kisaraportti

Pikainen kisaraportti tähän väliin. Kisasimme tänään ensimmäistä kertaa Kirkkonummella. Onneksi kisat olivat hallissa, kun ulkona satoi välillä ihan kaatamalla. Ruotsalainen tuomari Marie Hansson oli tehnyt kaksi tosi kivaa rataa! Harmi kun en saanut suorituksia videolle. Erikoista oli, että kummassakaan agi-radassa ei ollut puomia, vain Aa ja keinu kontakteista. No, eipä tarvinnut ottaa ylimääräistä stressiä puomin kontakteista tällä kertaa. ;)

Bingley yllätti mut positiivisesti. :) Molemmilla radoilla oli useita mahdollisia kiellon paikkoja, mutta mustiainen otti vain (!) yhden kiellon! Voisi kai sanoa, että me kehitytään? ;) Ensimmäisellä radalla jouduin lennosta vaihtamaan pari ohjausta, kun Bingley ei toiminutkaan niin kuin oletin, eikä rata siten ollut mitenkään supersulokasta ja sujuvaa. Mutta väännettiin kuitenkin ensimmäinen nolla kolmosissa, sijoitus oli 4/19. :) Ja mikä tärkeintä, vaikka välillä oli pasmat pikkasen sekaisin radalla, ei pakka kuitenkaan hajonnut käsiin, niin kuin se olisi hyvin voinut tehdä. Seuraava rata oli oikeastaan huomattavasti sujuvampi kuin ensimmäinen...monta putkea, joihin Bingley sai sujahdella. :) Kuitenkin loppusuoralla mun takaaleikkauksen ohjauksen ajoitus oli luultavasti taas pielessä, ja Bingley otti siitä kiellon. Olisi pitänyt tehdä siihen se mun toinen vaihtoehto eli persjättö...jonka Darcyn kanssa seuraavaksi teinkin onnistuneesti. Tulokseksi Bingleylle toiselta radalta siis vitonen.

Darcy teki superhienoa ja tasaista työtä tänään! Se myös yllätti mut positiivisesti siinä, miten lunkisti se otti uuden hallin, ei ollut huomattavissa minkäänlaista paineistumista, vaikka oltiin vieraassa paikassa ja kuulutuksetkin oli suht kovalla. On kai tuottanut hedelmää kiertää eri paikoissa kisaamassa. :) Darcy siis teki tänään tuplanollan, sijoituksin 5 ja 3/20. Hieno poika! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti