24. tammikuuta 2011

Turun näytelmät

Sunnuntai olikin näyttelypäivä, pitkästä aikaa. Oli mukava nähdä tuttuja ja käydä pyörähtämässä kehässä Bingleyn kanssa. Tyytyväisin olen siihen, miten hienosti Bee käyttäytyi...no, jos nyt ei oteta pientä isottelua huomioon ennen kehän alkua. ;) Pöydällä oli tosi nätisti kopeloitavana ja maassa seisoi nätisti. Liikkeetkin meni kai ihan ok. Tuomaritäti (Anita Whitmarsh) arvio Bingleyä seuraavasti:

God könsprägel, vackert huvud. Mycket god rygglinje. Ngt kort i halsen. Fin dubbelpäls. Rär sig välgående. Pris pga (?) ngt dålig skuldra plasering o kort hals.

Tällä siis laatuarvostelussa EH.

 Kuva: Sirpa Saari

Kuva: Sirpa Saari
Kuten kuvasta näkyy, Bingleyllähän on irtohäntä. Epähuomiossa taisin kiinnittää sen huonosti ennen kehään menoa. ;)Keppejäkin ollaan ehditty treenata. :) Perjantaina sain hyvän vinkin kokeilla laittaa ohjurit ihan alas, lähes maantasolle. Tässä tarkoituksena, että ohjurit ovat vielä koiran apuna, mutta niin ettei ne ole koiran aktiivisessa näkökentässä. Eli siis että koira oppii katsomaan keppejä eikä ohjureita... Kokeilin tätä heti lauantaina ja tuntui toimivan tosi hyvin. :)) Uskon että tällä tavalla ohjureita on lopulta helpompi häivyttää kokonaankin, kun ne lähtevät maanrajasta eikä näkökentästä. Jes, eiköhän tää tästä!2 kommenttia:

  1. Onnea EH:sta. Tuo pga tarkoittaa på grund av eli jonkin perusteella. Kiva arvostelu kyllä =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos suomennosavusta. :) Mietinkin mitä tuo pga tarkoittaa, mutta nyt selvisi.. Tykkäsin kyllä tuomarista, käsitteli koiria kauniisti ja arvostelukin osui kohdilleen.

    VastaaPoista