20. tammikuuta 2011

Päivitystä...

Bingley tuli kisaikään lähes pari viikkoa sitten. Onnea mun pikkumustalle (ja sen sisaruksille ;))! Ei tosin ihan vielä päästä kisakentille, koska ne kepit on edelleen vähän kesken... Voi kun niin kovasti toivoisin, että omistaisin pihan (ja että olis kesä), jossa voisi ottaa muutaman toiston vaikka joka päivä. Nyt ehdin hallille vain viikonloppuisin omatoimitreenailemaan, joten oppiminen on väkisinkin hitaampaa. Jos rehellisiä ollaan, niin kyllä mua vähän ärsyttää / harmittaa, vaikka kuinka yritän uskotella itselleni ja muille, että "eihän meillä mikään kiire ole kisaamaan"... Mutta aikuisten oikeesti kyllä mua vähän jo kutkuttais päästä kisabaanoille mun minihauvan kanssa... ;) Ja siitä saatiinkin aasinsilta siihen, että Bingley tosiaan sai sen ensimmäisen merkinnän kisakirjaansa eli raksin kohtaan mini. :) Halusin mittauttaa Been ennen ekoja kisoja, ettei tarvi sitä sitten enää jännätä kisa-aamuna. Eihän tuo mineys tosin mikään yllätys ollut, mutta ainahan se mittauskin vähän jännittää. Joten nyt ei muuta kuin niitä keppejä, keppejä, keppejä...

Viime viikonloppuna Bingley pääsi myös näyttelyharkkoihin. Oli pakko käydä pitkästä aikaa vähän muistuttelemassa pojalle, miten kehässä ollaan. Aluksi luuli vissiin, että pääsee agilityradalle: huusi ja piippas kuin syötävä. Jep, tollasta se on aina kun se tulee kentälle... ;0 Mutta yllättävän nopeasti Bingley "alistui kohtaloonsa" ja yllätti mut erittäin positiivisesti käytöksellään. Seisomiset, liikkeet ja pöydällä olot meni mallikkaasti. Nyt vaan vähän mietityttää, kun meillä on perinteisesti näyttelyharkat menneet päin peetä, mutta itse näyttelyissä Bingley on aina käyttäytynyt hienosti....joten mitähän tämä tarkoittaa, kun harkat menee hyvin?? Siitähän mulla ei vielä ollut aikaisempaa kokemusta, mutta sunnuntaina nähdään mitä se tarkoittaa näyttelykehässä. ;)

Ja takaisin agilityyn... :) Bingley siirtyi tällä viikolla samaan kilpailevien ryhmään, missä Darcykin on. Näin ollen multa "säästyy" yksi arki-ilta (jolloin voin käydä pelaamassa sählyä agi-porukan kanssa...hih, hauskaa oli sekin!) ja toisaalta saadaan myös kaivattuja haasteita Bingleyn treeneihin. Kouluttajamme tekee 2-3 luokan ratoja, ja mä oon kovasti tykännyt niistä. Sopivasti haastetta, I like. :)) Darcy tosin on parina viime viikkona ollut ihan höppänä treeneissä. :/ Joku aika sittenhän mä ylistin sitä siitä, että sillä on harkoissa aina oikea viretila päällä...no, nyt ei todellakaan ole ollut, vaan se on hössöttänyt hullun tavalla ja tehnyt mitä sattuu. Lieneekö siitä, kun pidettiin joulutaukoa ja edelleen treenataan harvemmin kuin esim. alkutalvesta, joten energiaa piisaa..? Eilenkin eka kierros meni ihan sählätessä, toka rata jo vähän paremmin ja kolmannella kerralla malttoi jo olla kuulolla, mutta mä aloin siinä vaiheessa olla aika hengästynyt ja puhki, joten ei ihan osunut yksiin meidän eiliset treenit.. Bingley sen sijaan pääsi pätemään oikein kunnolla ekoissa treeneissään uudessa ryhmässä. :)) No, olihan meilläkin ongelmakohtamme, mutta kaiken kaikkiaan upeaa menoa, suoriutui huipusti jopa niistä vaikeista radankohdista ja vaikka Bingley käy ihan kuumana radalle mennessä, niin silti se oli eilenkin hienosti kuulolla. Musta tuntuu muutenkin, että meillä on viime aikoina alkanut synkkaamaan enemmän. Kivaa. :)  (Ja tän takia mulla on jo kisakuume sen kanssa!!!) Ne hankaluudet tuli lähinnä putkilla...itse asiassa molemmilla pojilla putket takkus eilen. Radalla oli musta mutkaputki, josta Bingley hämääntyi. Se taisikin olla Been ensimmäinen kohtaaminen mustan putken kanssa. Ekalla kerralla se meni sisään, mutta kääntyi pois...eikä sen jälkeen meinannut mennä sinne lainkaan, vaikka mitä yritin. Suoristettiin sitten putki, jolloin suostui menemään kun näki valoa tunnelin päässä. ;) Parin toiston jälkeen saatiinkin se loivalle mutkalle, jolla jatkettiin. Radalla oli useampikin vaikea putkikulma, joissa molemmat ottivat kieltoja... Huomasin että vaikeimpia kohtia on ne, joissa edellinen este on vähän kauempana ja sitten tullaan putkelle sivulta. Eli kuljetusta ja sitten putkelle irtoamista vaikeasta kulmasta... Näitä pitää harjoitella jatkossa.

2 kommenttia:

 1. Hihi! Mie en ole tollasta merkkipäivää edes tajunnut kytätä :D Johtuen ehkä siitä, että Ruu ei ole lähimainkaan kisavalmis. Kattellaan sit vuoden päästä uusiksi :D Mut onnea Bingulle! :)

  VastaaPoista
 2. juu, ei oo meilläkään aiheeseen liittyvää merkkipäivä-juhlaa :D
  tais sit olla kuki ainokainen medi joukossa :)
  38.3 oli aika tasan tarkkaan tuomarin mitta :)
  binkulle vaan keppitreeniä ja menox kisoihin :)

  VastaaPoista