17. elokuuta 2010

Reeniä

Arki on palannut keskuuteemme. Työt ja ohjatut harkat on alkaneet...sinänsä kivaa, mutta voisin mä taas lomailla vähän aikaa. ;) Darcyn kanssa treenit on alkaneet tosi kivasti, ja kisakuume sen kuin kasvaa. Kävi jo mielessä, ehdittäiskö saada kepit kuntoon syyskuuksi...vai odottaisinko sittenkin lokakuuhun... Syyskuun ATT-kisojen viimeinen ilmopäivä on 1.9., joten katson miten meillä silloin menee ja päätän sen mukaan. Jännää...hyvällä tavalla. :)

Annoin myös joku aika sitten periksi ja ostin videokameran.. Inhoan katsoa (ja kuunnella!) videota itsestäni, mutta oli pakko myöntää, että onhan se valtavan hyvä väline oppimisen kannalta. Näkee virheensä jne... Eilen opettelin vihdoin, miten videot ladataan koneelle ja sieltä youtubeen. Pakko laittaa tänne kokeeksi pieni pätkä meidän keppitreeneistä.. Ja niistä omista virheistä, mulla on ihmeelliset käsiliikkeet, ohjaava  käsi vähän turhan korkealla ja ääni vielä korkeammalla. Joo, oon nolo, mutta yritän ottaa tämän oppimisen kannalta. ;) Onneksi koira sentään osaa. :D Kepit tosiaan menee jo sillai, että alussa on yksi ohjuri ja lopussa yksi tai kaksi..keskikohta siis ilman ohjureita. Koskahan mä uskaltaisin kokeilla ilman alku- ja loppuohjureita?? Huomatkaa videolta myös hieno takaaleikkaus jälkimmäisillä kepeillä. ;)


Bingleyn kanssa ollaan myös treenailtu keskenämme kerran, pari viikossa. Se on taitava pikku koira. :) Vauhtiakin alkaa löytyä ja se on aina ihan intona kun mennään kentälle. Ollaan sen kanssa otettu lähinnä lyhyitä pätkiä ja treenattu kontaktien (sekä aa että puomi) alastuloa, mikä menee jo tosi hyvin. Oon tosi tyytyväinen siihen, että ollaan saatu rauhassa treenailla ja etsiä yhteistä säveltä. Mutta on siinä sekin huono puoli, että Bingley on nyt tottunut siihen, että kentällä tai sen lähettyvillä ei ole muita koiria.. Viimeksi sunnuntaina viereiselle kentälle tuli toinen koirakko eikä Bee pystynyt kunnolla enää keskittymään meidän treeniin, kun pojan piti jatkuvasti vilkuilla, mitä ne siellä viereisellä radalla touhuaa... :/ No, siinä mielessä meillä alkaakin pienryhmäharkat juuri oikeaan saumaan. Ollaan tosiaan päästy hyvään alkuun kaksistaan ja huomenna alkavalta kurssilta lähdetään hakemaan paitsi uusia vinkkejä ja kokeneen ohjaajan näkemystä myös häiriötreeniä, että Bingley tottuu siihen että kentän ympärillä on muita koiria ja ihmisiä. Odotan siis jo kovasti huomista, jolloin Bingleyllä alkaa jatkokurssi ja Darcylla tekniikkakurssi. Niistä myöhemmin lisää... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti