30. huhtikuuta 2010

Hyppelyä kantojen ja esteiden yli

Ollaan keksitty poikien kanssa taas pitkästä aikaa metsän ihanuus. :) Meillä on noin viiden minuutin kävelymatkan päässä "oma" pieni metsä, jossa ollaan taas kevään tullen alettu käydä. On niin ihanaa kun työpäivän päätteeksi pääsee lähes liikenteen melun ulottumattomiin ja koirat saa juoksennella minimetsässä sydämensä kyllyydestä. Suloisia ovatkin. <3  Fiksu on ollut se kaupunkisuunnittelija, joka on päättänyt jättää metsäläikän kaupunkiin. Kiitos hänelle. ;) Lisäksi on vähän vähemmän syyllinen olo, jos illalla vaan rojahtaa sohvalle kun on ensin käyty metsässä juoksentelemassa...

Darcy on päässyt metsän kantojen ja kivien lisäksi hyppelemään myös agi-esteiden yli. ATT:n kurssi päättyi harjoituskisoihin, joissa päästiin kokeilemaan helppoa rataa. Ihan hyvin meillä meni, yks kielto tuli pussille mentäessä..ihan oma moka tietysti kun kroppa ja käsi osoitti ihan väärään suuntaan kuin pussin suulle ja niinpä mentiin eka kerta ohi. ;) Nyt ollaan käyty Koirakoulussa Johanna Tammialan opissa taas, siellä ollaan treenailtu myös kaikenlaisia meille uusia kuvioita, joiden kaikkien nimiä mä en edes muista... :D Hyvin on kuitenkin mennyt. Treenit on vaan sen verran aikasin, että joudun tuleen töistä kiireellä kotiin, käymään lenkillä ja sitten heti lähtemään Darcyn kanssa. Ja huomaan, että väsymys kyllä vaikuttaa hidastavasti sekä mun aivotoimintaan että liikenopeuteen.. Välillä oikeen harmittaa, kun ei millään jaksa tsempata ja se sitten tietty näkyy suorituksessakin. Nopean koiran kanssa kun pitäis olla skarppina... 8) Eilisen treeneissä puhuttiin kouluttajan kanssa myös siitä, että Darcy on taitava läheltä ohjattuna ja nopeus on kohdallaan (öö, mun mielestä vähän liiankin..), mutta Darcy ei (vielä) irtoa juurikaan. Sitä pitäiskin harjoitella.. Oon kyllä niin kade niille (= ainakin Pia...;)), joilla on omassa pihassa esteet.. Olis mahdollisuus harjoitella vaikeita kohtia ja keskittyä lisäksi kontakteihinkin, että joskus voitais päästä kisaamaankin.. No, ehkä joskus..

Maanantaina pitäis päättää, haenko pienryhmäpaikkaa ATT:lta. Mut mä en tiedä, koska oikeesti tulevaisuus on tällä hetkellä niiiin avoin. Pohjanmaa vai Turku vai joku muu? En tiedä, kannattaako mun sitten maksaa harkkamaksut, jos kuitenkin lähden kesällä lakeuksille. Mutku ei voi tietää. Voi ahdistus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti