2. maaliskuuta 2013

Kisavuosi korkattu!


Pitkä kolmen kuukauden kisatauko on nyt virallisesti päättynyt. Kyllä harmitti, etten päässyt kisaamaan kuin hyppyradoille! Lienee selvää, mitä tämä koettu vääryys teki motivaatiolle treenata A kuntoon. 

Mua jännitti ihan hulluna ennen Bingleyn starttia. Sydän hakkasi, kädet ja jalat kihelmöi, vatsassa lenteli perhosia. Eipä ole tällainen olo ollut ehkä sitten viime kesän arvokisojen! Siitä huolimatta tai ehkäpä juuri sen vuoksi sain pakan pidettyä melko lailla kasassa, vaikka radan profiilissa oli kaikki edellytykset ah-niin-tuttuun-sähläykseen. Yksi valssi kuitenkin hieman valahti ja sorruin perisyntiini eli törkkäämään takaakiertoon kädellä. Yksi askel jalalla olisi saanut Bingleyn oikealle puolelle. Yksi askel, miten se onkaan niin vaikeaa unohtaa ne kädet ja ohjata sen sijaan jaloilla? Miljoona kertaa se on todettu, ettei Bingley tule mun käsi katossa -ohjauksiin, mutta pieneen jalalla törkkäykseen reagoi valtavan hyvin. No, eipä tuo yksi kielto nyt maailmaa kaada, ja kuitenkin muuten oli hyvä rata. Etenemäkin oli ihan mukava (4,41 m/s) mutkaisesta rataprofiilista ja yhdestä kiellosta huolimatta.
 Bingleyn startin jälkeen ehdin käydä kotona syömässä ja ottaa päikkärit kaikki kolme koiraa lämmittimenä. Darcyn hyppärillä oli toinen tuomari (eli toinen rata). Pyöritystä, takaakiertoja ja ansaesteitä. Ensimmäinen ajatus oli, että ei todellakaan Darcyn ihannerata, vaikka sinänsä ihan hauska olikin. Rataantutustumisessa näin sieluni silmin, kun virtuaalikoira kaarratti kauniisti sanottuna melko laajoja kaarteita ja bongaili ansaesteitä. Todettakoon, että kerrankin virtuaalikoira teki isommat käännökset kuin reaalikoira. :) En edes muista kuinka mones kerta tämä on, kun Bingleyn kanssa on jäänyt radalta joku pieni juttu hampaankoloon, ja sitten lähden radalle Darcyn kanssa ilman paineita ja se tekee nollan. Mun terapiakoira. :) Ei se nyt mikään huikea wow-rata ollut, mutta aika hyvin taisteltu kuitenkin! Ja saavutus kai sekin, etten muista koska olisin ikinä sanonut yhden radan aikana niin monta kertaa "tässä tässä", "Darcy tässä". Joka tapauksessa kolmossija ja lahjakortti, joka tuli tarpeeseen tässä konkurssissa. 
Darcyn radan jälkeen jäätiin vielä tekemään muutama toisto A:n alastuloa. Että edes joskus päästäisiin taas kisaamaan muitakin kuin hyppyratoja. Kumpikaan ei enää tarjonnut 2on2offia edes aluksi, vaan tekivät heti haluttuja bounceja. Huomenna, jos Luoja ja treenikaveri suovat, siirrymme kokonaiseen A:han. Madallettuna, mutta kuitenkin!   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti