26. lokakuuta 2012

Kahdenlaisissa kehissä


Kävimme viime viikonloppuna pyörähtämässä vähän harvinaisemmillakin mestoilla Bingleyn kanssa. Bingley-parka luuli, että oltaisiin tultu johonkin hauskaan paikkaan (uusi aksahalli?) ja pettymys olikin pojalle suuri, kun hän havaitsi, että kehästä löytyy ainoastaan pöytä...eikä sekään ollut agilitypöytä. Mutta hienosti herra nieli pettymyksensä ja esiintyi ihan superisti siitä huolimatta, ettei kahteen vuoteen olla näyttelyissä käyty saati treenattu moista. ;) Ilo on olla kehässä itsevarman koiran kanssa! Tällä kertaa hieno esiintyminen ei kuitenkaan riittänyt hurmaamaan tuomaria kuin EH:n verran. Mun mielestähän Bingley on tietysti vähintäänkin erinomainen ellei jopa täydellinen rotunsa edustaja!


Kuva: Sari Sainio

Pääosin tunnistan kyllä koirani arvostelusta: 

"Typical head. Good ears. A bit round on eye. Needs more neck. Correct topline. Tailset a bit high. (Liikkeessä nosti häntää aavistuksen yli selkälinjan, vaikkei mitenkään kovin pahasti...) Correct shoulders. Good hindquarters. Overall lacks refinement of the breed. (Mitä sekin sitten tarkoittaa..) Moved well on profile, close behind. Good coat."
AVO EH, tuomari: Margaret Martin

Joka tapauksessa päivän tavoite tuli täytettyä, kun ystäväni koira valioitui. Siis agilityssa, virallisesti nyt kun se näyttelytuloskin tuli. Onnea vielä Mini ja Jenna! :)   


Viime päivityksen jälkeen olemme käyneet kisaamassa tutummillakin kentillä pari kertaa. Kotikisoissa oli jopa videokamera mukana, mutta akku oli loppunut ihan ensimmäisen startin alussa. Tsaun järjestämissä piirimestiksissä taas juoksin kahden radan väliä, enkä ottanut kameraa enää ylimääräiseksi stressoriksi. Siispä ei valitettavasti taaskaan kuvatodistetta suorituksista! ATT:lla Bingleylle yksi nollavoitto hyppikseltä, jonka myötä saimme myös ensimmäisen hyppysertimme. :) Muuta muistettavaa ei noista kisoista tainnutkaan jäädä... ;) Piirimestiksissä kisasimme molempien kanssa ATT:n joukkueessa, Bingley ykkös- ja Darcy kakkosjoukkueessa. Bingleyn kanssa kaksi huolimattomuuskieltoa, joten siitä 10. Joukkueemme nousi kuitenkin hopealle. :) Darcylle viralliseksi tulokseksi 15, vaikka oikeasti se oli 10 koska olen 100 % varma, että saimme väärän tuomion Aan alastulolta. No, en ollut ainoa, joka kyseenalaisti ko. tuomarin tuomioita... Kuitenkin myös medien joukkueemme sai hopeaa. :) Yksilökisat alkoivatkin sitten lupaavasti, kun hyllytin Bingleyn kanssa hukkaamalla sen selkäni taakse, jolloin poika pujahti väärään päähän putkea. Toisella radalla Bingleylle vitonen toiseksi viimeisen esteen kiellosta, kun päällejuoksussa en ottanut koiraa mukaan hyppyyn... Tosin luulin, että olisimme saaneet toisen vitosen Aan kontaktista, jonka Bingley hyppäsi törkeästi. :/ Olisi pitänyt lopettaa rata siihen... Darcylle ensimmäiseltä radalta vitonen, toiselta nolla sijoituksella 4. :)
 
Eilen Lizzy sai ensimmäisen kerran ihmetellä sitä, kun maa on täynnä valkoista hauskaa ainetta, johon voi muun muassa työntää nenänsä. Lisäksi se sai hepulin, pyydysteli suuria lumihiutaleita eikä muistanut aamulenkillä tehdä tarpeitaan, kun lumi täytti lapsen pienen mielen. Joka talvi se on yhtä hellyyttävää katsoa, kun toiset innostuvat niin silminnähtävästi lumen tulosta! Ainoa huono puoli tässä talven tulossa on, että auton talvirenkaat ovat vielä kaksi viikkoa Pohjanmaalla. Onneksi sain työkaverilta kyydin töihin, mutta suunniteltu iltapäivätreeni sai tänään jäädä. Niinpä menemme sunnuntaina Ulla Kaukosen hyppytekniikka-kurssille ilman että on ehditty (/ muistettu) tehdä hyppytekniikkaharjoitteita pitkään aikaan. Mutta hyvä siitä tulee! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti