20. helmikuuta 2011

Tulisit jo, kevät

Lähinnä olosuhteiden pakosta ollaan elelty hiljaiseloa erityisesti agirintamalla. Mä oon pitänyt agilityn pakkasrajana -10 astetta, joten treenit on jääneet vähiin viime viikkoina. Että eipä ne Bingleyn kepit paljon etene, jos harjoitellaan kerran kahdessa viikossa... ;)

Tänään päästiin kuitenkin hallille pitkästä aikaa. Huomaan vaan, että saisin treeneistä huomattavasti enemmän irti, jos suunnittelisin edes jotain etukäteen enkä vain menisi tyylillä "suoritetaan mitä eteen sattuu". Pitäisiköhän laittaa kevään tavoitteeksi alkaa treenata suunnitelmallisesti? ;) Oon laittanut talteen ASB-lehdestä niitä ratoja vähillä esteillä tms., joten niitä voisin ainakin alkaa käyttää. Ja onneksi Elinan tekniikkatreenitkin alkavat taas pian...niiden piti alkaa jo tällä viikolla, mutta pakkasten takia aloitus siirtyy ensi tai sitä seuraavaan viikkoon. Sieltä saa sitten taas virikkeitä omiinkin treeneihin. :)

Tänään mentiin kuitenkin välistävetoja, koska hallissa sattui olemaan kaksi hyppyä niin kutsuvasti vierekkäin. Lisäsin siihen kolmannenkin vähän haastetta tuomaan. Mä en yleensä huomaa suurtakaan eroa siinä, kumpaa puolta ohjaan, mutta tässä kyllä toiseen suuntaan (oikealle) meno oli huomattavasti sujuvampaa kun taas toiseen suuntaan (vasemmalle) en meinannut saada itseäni taipumaan sitten alkuunkaan. Saatiin kuitenkin loppujen lopuksi molempien poikien kanssa välistävedot sujumaan kumpaankin suuntaan kolmella hypyllä. Bingleyn kanssa otettiin myös keppejä. Jälleen kerran otettiin toistoja hyppy-kepit-putki-kepit-jne. tyylillä. Näin Bingley osaa jo ilman ohjureitakin ja olen siksi ottanut toistoja tällä tutulla kaavalla, jotta tulisi lisää rutiinia pujotteluun. Nyt vaan täytyy siirtää osaaminen myös osaksi pidempää rataa. Enää en edes jaksa asettaa mitään "tavoitekisoja", harjoitellaan ihan omalla tahdilla ja virallisiin kisoihin ilmoitan luultavasti sitten, kun se on ensin suorittanut kepit oikein epiksissä. Eiköhän se päivä tule ennemmin tai myöhemmin.

Vaikka toivottaisinkin kevään jo kovasti tervetulleeksi, niin on tässä talvessakin puolensa. Tänään pojat pääsivät leikkimään kavereiden kanssa Littoisten järven jäälle. Kerrankin Bingleyn päähän mahtui muutakin kuin ihana Aava-tyttö ja molemmat pojat nauttivat leikkimisestä. Kiitos Turun Shelttikerho! Alla vielä muutamia kuvia, mukana kuvia sekä tämän päivän että parin viikon takaisesta shelttilenkistä. Kiitos Sirpa kuvista!


 
Kuva: Sirpa Saari

Kuva: Sirpa Saari

 Kuva: Sirpa Saari
Kaverukset: Bingley, Darcy, Onni ja Maya
 Kuva: Sirpa Saari
 Kuva: Sirpa Saari

 Kuva: Sirpa Saari
 Bingley ja Bingleyn Unelmien Nainen: Aava
 Kuva: Sirpa Saari
Kuva: Sirpa Saari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti