14. toukokuuta 2010

Agilityä takapihalla :)

Mun piti tulla keskiviikkona Vaasaan työhaastatteluun ja Ilmajoella tarjolla olleeseen työpaikkaan tutustumaan, mutta pitkän ja hartaan harkinnan jälkeen päätin kieltäytyä niistä ja antaa Turulle mahdollisuus. :) Haen siis toistaiseksi töitä Turun alueelta ja jos ei syksylläkään tärppää, niin vasta sitten lähden kalaan kauemmas..vaikka tänne Vaasan rannikolle.. Mutta olin siis ottanut jo vapaaksi ke-pe, joten päätin tulla Pohjanmaalle maalaustalkoisiin. :) Mähän tein tänne 6 estettä talvella ja nyt sitten maalasin ne pariin kertaan. Ja naapuruston hianoimmat tulikin! :D Tänään sitten vähän testailin niitä ja toimiviksi totesin. Darcyn kanssa tehtiin sellaista kuviota, jonka kanssa oli viime treeneissä vähän vaikeutta..eli kahden suorassa linjassa olevan hypyn jälkeen kolmas hyppy oli linjaan nähden poikittain eli koira ei näe hyppyä suorasta kulmasta..siitä sitten sylkkärin (?) kanssa toiseen suuntaan parille esteelle. Joo, sori mä oon tosi huono selittämään näitä kuvioita sanallisesti.. Joka tapauksessa edellisissä treeneissä Darcy jäi räksyttämään mun jalkoihin sinne poikittaiselle esteelle mentäessä, kun ei vissiin oikein tajunnut minne mä sen haluan menevän.. Tänään takapihatreeneissä tuntuu, että se alkoi hahmottaa sitä vinoa estettä. Ja irtoskin ihan hyvin.. Vanhempien takapiha on toki huomattavasti pienempi kuin ATT:n halli ja näin ollen esteiden välit ei voi olla kovin pitkiä, mikä tietysti hidastaa vauhtia ja siten helpottaa ohjausta yms. Mutta hyvää harjoitusta kuitenkin. Tämän sarjan lisäksi tehtiin vähän takaakierto-harjoituksia parilla esteellä.

Yritin ottaa pari kuvaakin, mutta ei niistä kovin onnistuneita tullut..joku toinen kerta uusiksi.. Tässä kuitenkin pari näytille.Bingleykin pääsi koittamaan pikkasen..se oli silmä kovana katsellut Darcyn ja mun menoa olohuoneen ikkunasta, joten äkkiä se tajus mistä on kyse. :) Mentiin muutama kerta yhtä ja kahta estettä namikipon kanssa: kippo odottamaan esteen/esteiden taakse ja siitä lähetys. Hienosti meni, vaikka siinä kuumuudessa Been keskittymiskyky kyllä lopahti aika pian.. Mutta ne toistot mitä otettiin, meni kyllä hienolla vauhdilla. :) Tästä on hyvä jatkaa reilun viikon päästä alkavalla alkeiskurssilla...

Sitten..sain kuin sainkin ne kauan odotetut kepit. Olin siis tilannut netistä kepit ja vähän muuta sälää ja keppitilaus jäi roikkumaan kolmeksi kuukaudeksi...no, olin jo kuluttaja-asiamieheen yhteydessä ja kävi ilmi, että en ole ainut, joka on ongelmissa ko. yrityksen kanssa. Ehdottivat jo rikosilmoituksen tekemistä, mutta ennen kuin sain mitään aikaiseksi, tulikin yhtäkkiä tieto sähköpostiin, että jälkitilaus on lähetetty. Hienoa, vaikkakin yrityksen maine on minun (ja monen muun) silmissä auttamattomasti tahraantunut. Päästiin siis kuitenkin tekemään myös keppitreeniä. :) Darcy osaa kepit jo tosi kivasti, lähinnä ollaan aiemmin menty kaarien kanssa. Ainut ongelma on, että meno on aika hidasta. Ja koska Darcylla on muuten aina sata lasissa kentällä, niin tiedän että kunnon draivi olisi mahdollista saada myös keppeihin. Niinpä päätin aloittaa vinokeppiharjoitukset, jospa siten saatais vähän vauhtia suoritukseen. Ja hyvin on lähtenyt käyntiin. Vauhti on ollut huomattavasti parempi jo nyt, vaikka siis olenkin antanut keppien olla vielä aika vinossa. Hitaasti hyvä tulee...tai pitäisikö sanoa hitaasti nopea tulee. ;) Myös Bingley pääsi koittamaan keppejä. Ja voi vitsi kuinka nopeesti se tajus mitä siltä halusin! :) Sekin juoksee vinokepit jo todella tyylikkäästi. :)


Viikonloppuna olis sitten Mynämäellä ja Raumalla näytelmät. Saa nähdä miten mun pojat jaksaa esiintyä kehässä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti