12. maaliskuuta 2010

Treeniä...

Treenailtu on vähän kaikennäköistä: agilityä, näyttelyitä, tokoa, arkitottelevaisuutta... Vähän kaikkea siis, mutta ei ehkä kunnolla mitään. ;) Aloitetaan vaikka Darcysta ja lempparilajista eli agilitystä. Oltiin treeneissä parin viikon tauon jälkeen ja vauhtia riitti. Tehtiin ekaa kertaa takaakiertoja ja välistä vetoja. Darcy tajusi kaiken tosi nopeesti ja mäkin sitten pienellä viiveellä... ;) Kiire ton kanssa kyllä tulee. Luulenpa että sitten joskus kun mennään kisaamaan, tullaan saamaan aika monta hylkyä kun en vaan pysy vauhtisammakon perässä enkä ehdi ohjeistaan sitä tarpeeksi nopeesti. :D Mutta sehän tässä lajissa ehkä viehättääkin, kun on koko ajan niiiin paljon opittavaa ja sitä tehdessä superkivaa molemmilla. Darcyn kanssa ollaan myös jatkettu näyttelyharkkakurssia. Ja täytyy sanoa, että on olleet ehdottomasti loistavimmat näyttelytreenit, joissa olen ollut. :)) Ollaan opittu tosi paljon kaikenlaisia harjoituksia, joiden avulla Darcy saa itsevarmuutta kehäesiintymiseen...ja hienointa on, että se alkaa oikeasti näkyä. Tosin siis toistaiseksi vain treeniympäristössä ja siitä on vielä pitkä matka oikeisiin näytelmiin... Mutta kehitystä on tapahtunut hurjasti ja siitä oon tosi iloinen! :) Tällä kurssilla ei olla edetty perinteiseen (?) näyttelytreenimalliin, jossa edetään niin kuin näyttelyissä edettäisiin, vaan käydään jokainen osio (mm. liikkeet, seisominen, pöytä, käsittely...) itsenäisesti ja perusteellisesti läpi. Tämä on antanut hyvän tilaisuuden kokeilla vähän eri juttuja ja nähdä, mitkä toimii just meillä parhaiten.
 
Darcyn kanssa oltiin myös ensimmäistä kertaa fysioterapiassa vajaa pari viikkoa sitten. Mun  mielestä se liikkui vähän jäykästi takaa ja halusin myös oman mielenrauhan vuoksi käydä tarkistuttamassa asian. Ja olihan se takapää aika jumissa, mutta onneksi ei mitään sen vakavampaa ollut. Piira antoi hoidot, ja vaikka aluksi Darcyn pitikin vähän arastella uutta ihmistä, niin kyllä sen näki että osas se sitten silminnähden nauttiakin käsittelystä.. <3 Ja nyt Darcy liikkuu selvästi vapaammin takaa.
 
Bingleyn kanssa ollaan aloiteltu alkeistoko/arkitottelevaisuuden jatkokurssia. Tosi perusasioita siellä ollaan harjoiteltu, mutta olen tosi tyytyväinen siihen, kuinka Bee keskittyy 110 %:sti ja innolla tekemiseen, vaikka ympärillä riekkuis mitä koiria. :)) Mun taitava poika. <3 Millähän itsensä sais vielä piiskattua treenaamaan kunnolla myös kotona, että oikeesti joskus tästä kehityttäiskin..?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti